None

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Finale!

Drug za drugim so v trenerko Tamaro Smonker leteli vodni balončki. Modri, rdeči, rumeni ... Za vsak izgubljen kilogram je v Tamaro pljusknila voda iz balončka. Tako je pretekli petek v Šiški po zraku odletelo in izpuhtelo kar 46 vodnih balončkov – ja, Lisina ekipa petih kandidatov, ki se je pridružila akciji Ljubljanskih mlekarn Hujšamo z jogurti Ego Slim & Vital, je izgubila kar 46 kilogramov.

Kako izgubiti še zadnji nadležni kilogram?

Naši kandidati v akciji Hujšamo z Ego Slim & Vital so tik pred finišem. Ampak saj veste, kako je finiš vedno nekaj najtežjega, ko človeku že...

Kako obdržati idealno težo in težko prigarano kondicijo?

Torej, naši Ego Slim & Vital kandidati so lepo shujšali, trenutno so vsi odlično telesno pripravljeni in seveda samozavestni. A prav vsi...

Pred shujševalnim finišem

Shujševalno-telovadna akcija Ego Slim & Vital, ki jo je Lisa organizirala skupaj z Ljubljanskimi mlekarnami, se počasi približuje koncu. Naši...
None

Nov cilj - Ljubljanski maraton

Ogrevanje, stopnice, vaje za izgorevanje, moč in stabilizacijo, kondicijo ... in nato Ljubljanski maraton.

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Odšlo je že 26 kg in pol!

Lisini kandidati v akciji Hujšamo z Ego Slim & Vital so na pol poti svoje trimesečne 'odprave' v bolj zdravo in vitko življenje. Glavna trenerka...

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Edo, arabska hrana in bureki

Edo Bešič je edini moški med Lisinimi kandidati akcije Ego Slim & Vital. Zabaven možak, očka, je zagotovo eden od razlogov, da je...

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Sladkosneda Simona

Ljubljančanka Simona Traven, 38-letna mamica dveh deklic, starih devet in pet let, se je na akcijo Lise in Ljubljanskih mlekarn Ego Slim &...

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: Novopečena mamica Bojana

"Moram reči, da sem zdaj super, tako fizično kot psihično. Počutim se veliko bolje kot pred akcijo, ni več trebuščka, izgubila sem kar nekaj kilogramov, da o centimetrih sploh ne govorim," je bila na intervjuju dobre volje Bojana Perko, ki je pred nekaj meseci komaj rodila, zdaj pa je že izgubila že osem centimetrov okoli trebuha.

Hujšajmo z Ego Slim & Vital: vzgojiteljica Jasmina

Jasmina Kern Okoren je simpatična mlada ženska, mamica in vzgojiteljica v vrtcu, ki govori tako naravnost in odkrito, da jo človek prav z veseljem posluša.
None

Prva odločitev - 21 dni brez sladkorja

Katja Izgoršek je zagrizena športnica, redno teče in hodi na aerobiko – tudi zdaj, ko ima trikrat na teden trening s Tamaro Smonker, opravi dva aerobična treninga. Katja pravi, da je tistih nekaj preveč kilogramov zaradi težavav s hrano.
None

Kako so prvi teden preživeli kandidati v akciji hujšamo z jogurti Ego Slim & Vital?

Tamara Smonker, osebna trenerka in glavni obraz akcije Ego Slim & Vital, je popolnoma očarala Lisine kandidate. Vsi po vrsti se čudijo njeni neverjetni pozitivni energiji, še najbolj plastično je povedal simpatični Edo Bešič: "Joj, ne vem, ali ima Tamara toliko energije tudi doma, ubogi njen fant."
Kandidati v akciji Hujšajmo z Ego Slim & Vital

Kandidati akcije Hujšajmo z Ego Slim & Vital se predstavijo

Zdaj gre zares! Izbrali smo pet kandidatov, štiri dame in enega moškega.

Kako do lepše postave in boljšega počutja

Tamara Smonker je osebna trenerka in trenutno prepoznavni obraz kampanje Ego Slim & Vital. Ona je tista, ki vas s televizijskih zaslonov nagovarja, da v udobju lastne dnevne sobe naredite kakšno vajo za bolj čvrsto telo, ob tem pa spijete še osvežilen jogurt, ki zaradi L-karnitina in koencima Q 10 topi še maščobe. Pod njenim mentorstvom bo tri mesece vadilo pet izbrank in izbrancev revije Lisa.

Iščemo 5 kandidatk/-ov za veliko akcijo Hujšajmo z Ego Slim & Vital

Dejstvo je, da moramo za dobro telesno pripravljenost, vitko linijo in posledično boljše počutje nekaj narediti. Treba se je pač odreči kakšnemu popoldnevu na kavču in ga zamenjati s športnimi uricami, kos čokoladne torte ali porcijo ocvrtega piščanca pa je še najbolje zamenjati z lahkimi jogurti. Torej ste pripravljeni in si želite z Liso in Ljubljanskimi mlekarnami v treh mesecih pridobiti čvrsto, mladostno in poskočno telo?
Ego Slim & Vital

Za pomoč pri hujšanju!

Ego Slim & Vital pomaga uravnavati telesno težo, saj poleg vseh naravnih prednosti kakovostnega jogurta Ego Slim & Vital vsebuje prvovrstno kombinacijo čiste esencialne aminokisline L-karnitin in koencima vitalnosti Q10.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri