tanergijadan

Tanergijin dan je dan, ko ambasadorji Tanergije z vami preživijo lep dan in ter z velikim veseljem, ponosom in zagnanostjo delijo svoje znanje, energijo in izkušnje. Vabljeni v soboto, 12. januarja.

V soboto, 12. januarja 2019, boste torej lahko preizkušali različne vadbe, povprašali o vsem, kar vas je vedno zanimalo glede vašega telesa in gibanja, pa se niste imeli na koga obrniti ali vas je bilo sram. Vse to širijo zato, ker vam privoščijo zares boljše počutje in zdravje in to počnejo skozi različne Tanergija® vadbe!

Zimski Tanergijin dan

Tanergija®  pilates vadba je sistem vadb, ki vsebuje programe, ki poskrbijo za sodobnega človeka, ki preveč sedi in se premalo giblje glede na telesne potrebe. Zato bodo na zimskem Tanergijinem dnevu predstavili bistvo svojih programov. Vadbe na Tanergijinem dnevu bodo dolge 30 minut, tako da jih lahko obiščete več, morda tudi vse.

Celoten program je BREZPLAČEN, le pravočasno si rezervirajte mesto, saj je število mest omejeno.

Redni program:
  • 7.30 – 8.00 – jutranje prebujanje z mobilnimi vajami – Tanja
  • 8.30 – 9.00 – antistresni pilates – Tina S.
  • 9.15 – 9.45 – mobilni pilates – Jana
  • 10.00 – 10.30 – – shaping pilates – Nina
  • 10.45 – 11.15 – tradicionalni pilates – Nejc
  • 11.30 – 12.00 – morePilates – Anita
  • 12.15 – 13.00 – poglobljena vadba 4 letni časi – Tanja

Za brezplačne vadbe zbirajo prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Dodatni program za nosečke srečke in mamice po porodu:
  • 10.00 – 10.45 – Marjana Kopač Farkaš, HiPP: Predavanje za ženske, ki nameravate zanositi, za nosečnice in mamice po porodu z naslovom: “Prehrana prvih 1000 dni s HiPP-om.”
  • 11.00 – 11.45: vadba za mamice po porodu – Nina: kratek pregled ustreznih vaj po porodu, meritve diastaze in napotki za vaje v različnih tromesečjih ◦Za vse mamice po porodu, ki se že počutijo sposobne priti same ali z otrokom do nas.

Za brezplačen program (tudi za predavanje in predstavitveno poporodno vadbo) zbirajo prijave na info@tanergija.si ali na 040 833 228.

Darilo za vse udeležence:

Vsak obiskovalec prejme posebno Tanergijino vrečko zdravja, s skrbno izbranimi darili za vas.

Več na Zimski Tanergijin dan

Najbolj brane vsebine

7 ajurvedskih nasvetov za hujšanje in dobro počutje

Larissa Hall Carlson, učiteljica joge in specialistka za ajurvedo, ponuja 7 ajurvedskih nasvetov, da boste (po praznikih) lažje telo spet spravili v staro stanje in poskrbeli za dobro počutje.
Več...

5 stvari, ki jih morate vedeti, če bi radi hitro shujšali

Na trgu je ogromno izdelkov, ki pri preoblikovanju telesa obljubljajo takojšnje rezultate. In potem so tu še hitre, predvsem pa stroge diete. Pa je res mogoče zdravo izgubiti konkretno količino kilogramov v zelo kratkem času in potem to težo tudi obrdžati?
Več...

Hujšanje ne bo uspešno, če ne boste poskrbeli za 5 pomembnih stvari

Medtem ko se osredotočate na željo po izgubi kilogramov, pozabljate na pomembne stvari, ki vas lahko vrnejo na staro pot.
Več...

Najslabši nasveti glede prehrane po mnenju nutricionistov

Kadar se lotite diete ali pa se zgolj skušate prehranjevati bolj zdravo, verjetno dobite na tone nasvetov od prijateljev, družinskih članov in neznancev v spletu, ki z gotovostjo trdijo, da imajo prav. Zbrali smo nekaj pogostih napak, ki jim ne verjemite in jih ne izvajajte. 
Več...

Vadba za celo telo: Kombinacija počepa in planka

Naj bo tokratni trening drugačen - izvajajte le dve vaji in z njima razgibajte celo telo. Menite, da je izziv prelahek?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri