Mesec solat

Natečaj: Najboljše poletne solate

Poletna solata

oddano: 6. julij 2017 ob 12.46, avtor: Sabina Androjna

Zeleno solato kristalko otrebimo, na žaru popečemo na trakce narezanega piščanca in sir na žaru, ki ga prehodno narežemo na trakce. Na majhne koščke narežemo paradižnik in papriko, dodamo sezamova semena in orehe ter malce koruze ali kuhane čičerike. Po želji dodamo na majhne koščke narezano salamo in pripravimo omako iz jogurta, majoneze, kisa in malce olja. Namesto omake lahko preposto začinimo s soljo in malce balzamičnega kisa in bučnega olja.


Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri