10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

10 stavkov, ki jih rad sliši vsak moški

10 stavkov, ki jih rad sliši vsak moški (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Pozor, drage gospodične in gospe! Uporabljajte jih le, če mislite resno!

Reči tisto pravo v ravno pravem trenutku – tako lahko je poskrbeti za razpoloženje, v katerem se dobro počutita oba, partner in vi.

1 "Ti me osrečuješ"

Vsak človek si želi, da bi bil njegov partner srečen z njim. Moški pa še posebej, ker tako vedo, da se od njih (vsaj za zdaj) nič ne pričakuje.

2 "Rada seksam s tabo"

Vsak moški je občasno negotov in se sprašuje, ali je dober ljubimec. To bi namreč bil zelo, zelo rad. In zato je silno ponosen, če mu partnerica pove, da je z njim v postelji krasno. Konec tuhtanja. Juhu!

3 "Tvoj humor je nepremagljiv"

Ko moške v anketah vprašajo, kaj se jim zdi privlačno, se na prvih mestih vedno najde humor. To sicer ne pomeni, da bi morala biti ženska dežurna šaljivka. Veliko bolj se mora znati smejati humorju svojega partnerja. To se jim zdi zelo pomembno, saj vedo, da so s pomočjo humorja partnerski odnosi veliko lažji.

4 "Ne prepirajva se o tem"

Znano je, da se moški izogibajo pogovorom o čustvih. Predvsem zato, ker jih težje ubesedijo kot ženske. Lahko si predstavljamo, da to ni najbolj prijetno. In zato je kot glasba za njihova ušesa, ko ONA reče, da se noče pogovarjati o določeni temi.

5 "Ti si najboljše, kar se mi je zgodilo"

Je zadovoljna? Bo ostala z mano? Je bil njen bivši boljši? Ja, tudi moški si belijo glavo s takimi vprašanji. Seveda ne želijo zastaviti neposrednega vprašanja. Zato je zanj še toliko lepše, če odgovor na vprašanje dobi brez lastne pobude.

6 "Kako sem lačna"

Brskanje po solati ali pa presna prehrana? Morda je zdravo in skrbi za vitko linijo, toda moškim se to zdi izrazito neprivlačno. Ljubijo ženske, ki si upajo naročiti hamburger in ocvrt krompirček.

7 "Sita sem"

Kot smo že zapisali, moški obožujejo ženske, ki si znajo privoščiti kaj dobrega za pod zob in ne štejejo kalorij. Toda izjemno sijajno se jim zdi tudi, da lahko pojedo tisto, kar ostane na krožniku njihove drage. Zato tako radi slišijo ta stavek.

8 "Ob tebi se počutim varno"

Moškost – kaj je to pravzaprav? No, ZANJ pomeni, da je močan, da ščiti družino in da jo je sposoben vzdrževati. Ji dajati varnost. S tem stavkom mu partnerica pove, da mu zaupa. In pa tudi, da lahko pokaže svojo šibkost. Ker ona tako ali tako ve, da je močan.

9 "Ti se na to bolje spoznaš"

Njemu se zdi, da se moraš vse življenje dokazovati, pokazati, kaj znaš: v službi, pri športu – neprestana konkurenca. Kako lepo, ko mu njegova draga preprosto zaupa. In to še pove!

10 "Ljubim te"

Najlepši besedi na svetu. Veliko žensk čaka, da bi ju izrekel ON. Pa vendar je tako pre¬prosto. Ko nekomu povemo, koliko čutimo do njega, brez pričakovanj, da bo odgovoril enako, to tako zelo osreči. Oba!

Komplimenti za bolj napredne

Še posebej lepi so individualni komplimenti, tisti, ki se nanašajo na neko posebnost partnerja. In pred pričami govorite pohvalno o njem: "Resnično je enkraten, ko ..." To ga bo še posebej razveselilo.

Jasno, tako bodo vsi izvedeli, kako sijajen tip je. Toda srce se mu stopi tudi zato, ker se kot par s tako izjavo tako lepo ločita od tistih, ki se pred drugimi kar naprej dražijo – ali pa celo žalijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri