zenska

Razmerje oslabijo tudi negativna čustva in napačno razmišljanje, ne le dejanja. Ali tu tiči vzrok vajinih težav?

Če pri sebi ali svojem partnerju prepoznate ta čustva in razmišljanja, z njimi neopazno rušita razmerje.

1. Imate nerealna pričakovanja. Čeprav partnerja dobro poznate in veste, česa je zmožen, od njega pričakujete več. Hitro mu boste dali občutek, da ni dovolj dober za vas in tu se začnejo tudi prepiri. Zvezo morata tvoriti dva enako močna posameznika, in če porušite ravnovesje, vas ne čaka nič dobrega.

2. Prepričani ste, da vaju od sreče loči le nekaj sprememb, ki jih mora narediti druga polovica. Ko sta se odločila, da postaneta par, sta drug drugega očarala s tem, kar imata. Ni bilo potrebe po spreminjanju. Nepravično je, da od partnerja zahtevate, da spremeni navade, ki jih ima že vrsto let, ali da opusti hobi, ker bi vi zato bili malce bolj srečni. Tudi sami se ne bi dobro počutili ob takšnih kritikah.

3. Za vsako ceno bi radi obudili čustva, ki ste jih do partnerja gojili ob začetku zveze, pa vam nikakor ne uspeva. Kljub vsemu se neprestano prepirata in namesto, da bi se posvetili izboljšanju sedanjosti, tičite v preteklosti ter hrepenite po lepih trenutkih, ki ste jih doživeli na prvih zmenkih. Če želite rešiti zvezo, boste pogled morali usmeriti naprej.

4. Zanemarjate sebe in stvari, ki jih radi počnete. Če se imata resnično rada, se bosta spodbujala pri hobijih in stvareh v katerih uživata. Nič ni narobe in skoraj nujno je, da nekaj časa preživita narazen. Skupni trenutki bodo zato postali bolj kvalitetni in dala si bosta priložnost, da se pogrešata. To vaju bo še bolj povezalo.

Sorodni članki

Razlogi, zaradi katerih še vedno mislite na bivšega partnerja (in ne zato, ker ga pogrešate)

Se pogosto ujamete med razmišljanjem o bivšem partnerju? Če ste prepričani, da ga ne pogrešate, se vzrok morda skriva v naslednjih razlogih. Se prepoznate v katerem izmed njih?

Kako se v razmerju izkažejo partnerji, ki nenehno analizirajo svet?

Biti v trdnem razmerju ni lahko. Pripravljeni morate biti na sklepanje kompromisov in se vsak dan truditi, da bi poglobili odnos. Še večji izziv pa je zveza s partnerjem, ki…

Takšna miselnost vam preprečuje, da bi našli partnerja

Včasih je prepreka, ki stoji na poti med vami in pravo ljubeznijo, zgolj v vaši glavi. Ko spremenite miselnost, bo vse skupaj postalo bolj preprosto.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri