Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

6 nasvetov za spogledovanje, če ste se naveličali biti samski

6 nasvetov za spogledovanje, če ste se naveličali biti samski (foto: Profimedia) Profimedia
27. 7. 2017

Včasih je biti samski sreča, saj lahko počnete karkoli si zaželite, ste spontani in je razmerje nekaj, česar v tistem trenutku ne potrebujete. Če začnete pogrešati crkljanje in spogledovanje, pa uporabite katerega izmed teh nasvetov.

Vsak drugi teden se udeležite enega kulturnega ali zabavnega dogodka

Tisti, ki ste po duši umetniki, poletje izkoristite za obiske razstav na prostem, literarne dogodke, koncerte, oglede muzejev … Prej ali slej se boste z nekom zapletli v pogovor. Poleg tega vam takšni dogodki dajejo teme za pogovore, kar je prednost pred zmenki v baru. Vendar pa ne hodite tja le zato, da bi nekoga spoznali. V prvi vrsti se pojdite zabavat in ne bodite nesrečni, če ne spoznate ljubezni svojega življenja. Če vam kulturni dogodki niso najbližji, imate na voljo veliko festivalov in drugih prireditev, kjer boste zagotovo našli kaj zase.

Očesni stik in nasmeh

Ko vidimo privlačno osebo, pogosto umaknemo pogled in se za njim ali njo ozremo le takrat, ko smo prepričani, da nas ne more videti. Če bi ujeli očesni stik, bi se od sramu pogreznili v zemljo, kajne? Na srečo ne deluje tako. Ljudje običajno potrebujejo veliko poguma in spodbude, da pristopijo k nekomu. Najboljši način za pritegnitev pozornosti sta očesni stik in nasmeh. Če simpatija ne bo zainteresirana, ne boste tako zelo ponižani. Najslabše kar se lahko zgodi je, da odvrne pogled.

Pristopite do neznanca vsaj enkrat mesečno

Kakor vam je ljubše – na spletu ali osebno. In tudi ženskam je dovoljeno narediti prvi korak, saj moški tega ne bodo videli kot slabo potezo, če jih boste zanimali. Nekateri si tega celo želijo. Z vsemi ne boste spletli tesnega prijateljstva in ljubezenskih vezi, boste pa postali bolj samozavestni in morda čez nekaj časa najdete nekoga, ki vam ustreza.

Osebo, ki ji zaupate, vprašajte, ali bi morali kaj narediti drugače

Ne gre za to, da bi kaj delali narobe, saj je ljubezen nepredvidljiva in ravno zato tako čudovita. A prijatelji imajo možnost videti širšo sliko vašega ljubezenskega življenja in hkrati poznajo podrobnosti, zato so morda opazili kaj, kar ste vi spregledali.

Če vas nekdo skuša spraviti na zmenek s prijateljem, mu dovolite

Ne glede na to, ali je to prijatelj, družinski član ali sodelavec, mu končno recite ja in pojdite na zmenek z osebo, s katero vas hoče spraviti skupaj. Če ne drugega, ga boste lahko vsaj utišali in končali nadlegovanje, saj ste poskusili, a se ni izšlo. Po drugi strani pa se morda zanetijo iskrice in se odpravita tudi na drugi, tretji in četrti zmenek.

Ko potrebujete dodatno spodbudo, oblecite svojo najboljšo opravo

Ko se odpravljate na zmenek, oblecite nekaj, kar vam bo vlilo samozavesti. Odločnost vas bo naredila še bolj privlačne, poleg tega se boste v svoji koži počutili odlično. Tudi če se odpravljate le v službo ali po opravkih in imate enega tistih dni, ko želite obupati in se sprijaznite s prekletstvom samskega življenja, nosite vsaj en kos oblačila, v katerem se počutite privlačno.

Preberite tudi: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri