par

Kadar moški dvomi v razmerje, boste opazili nekatere vrste obnašanja.

Druži se samo z vami

Kdaj je šel partner nazadnje na pijačo s prijatelji ali sodelavci? Če bolje pomislite, časa ne preživlja več s prijatelji, ampak le še z vami. Kadar se udeleži družabnega dogodka, je to zato, ker ga spremljate tudi vi. Nima svojih hobijev in drugih stvari, ki bi jih počel sam ali v družbi koga drugega. Kadar ni z vami, je doma in razmišlja o vas ali čaka, da se boste vrnili. Nič čudnega ne bi bilo, če bi tudi ostali hoteli prekiniti stike z njim, saj ničesar ne vlaga v druge odnose.

Preverja vaš telefon in/ali računalnik

Kolikokrat ste slišali vprašanje “komu pišeš” ali “kdo te kliče”? Do določene mere to lahko pripišete radovednosti, ko se ponavlja iz dneva v dan, pa vas partner preverja. Morda celo želi, da mu pokažete svoj telefon in dovolite prebrati elektronsko pošto. Zveza bi morala temeljiti na obojestranskem zaupanju, pri njemu pa se zdi, kot da nenehno dvomi v vas, čeprav mu za to niste dali razloga.

Nenehno potrebuje potrditev

Partner neprestano preverja, ali ga imate še vedno radi, koliko vam pomeni in ali se vam zdi privlačen. Želi si vaših komplimentov in to glasno pove. Vsak bi si želel slišati lepih besed, ki bi pohvalile njegove spretnosti in izrazile pozornost, vendar gre pri vašem partnerju to že malce čez mejo. Utrujeni ste od nenehnega potrjevanja, da je vajino razmerje popolno in se mu ni potrebno bati, da bi ga zapustili. Besed mu ne namenite več zato, da bi mu z njim polepšali dan, ampak da bi mu ustregli, čeprav nejevoljno.

Ljubosumen je na vaše prijatelje

Ko mu poveste, da se po službi dobite s sodelavci na pijači, ali boste večer tokrat preživeli ob filmu s prijateljicami, ga prevzame nejevolja. Ne razume, zakaj se morate družiti z ostalimi, če imate doma njega, ki vam je vedno na voljo. Občasno zaneti spor, preden se odpravite na skodelico kave, na katero sam ni vabljen in vaši prijatelji se znajdejo tudi v prepiru o tem, kdo bo pomil posodo. Prepovedal vam je imeti prijatelje nasprotnega spola, kadar ste v družbi, pa vam pogosto piše sporočila ali vas pokliče, da preveri situacijo.

Njegovo počutje je odvisno od vas

Kadar ste veseli in sproščeni ter si vzamete veliko časa za partnerja, je tudi on podobne volje. Srečen je, ker ste ob njem in vajina zveza cveti. Ko imate v službi veliko dela in drugih obveznosti, hkrati pa se nenehno spopadate s stresnimi situacijami, vam ostane manj časa za druženje s partnerjem in takrat opazite, da postane razdražljiv, slabe volje in morda celo depresiven. Moral bi vam stati ob strani in razumeti, da imate trenutno več dela, namesto tega pa v odgovor dobite negativno energijo.

Ljubi vas

Besede so v razmerju zaželene, a kdaj? Verjetno ne čisto na začetku, ko osebo šele spoznavate in se privajate na novo zvezo. Nesiguren partner vam bo že na drugem ali tretjem zmenku povedal, kako neizmerno vas ljubi in tudi vi ste takrat verjetno z glavo v oblakih. Vendar vam glas razuma govori, da je za tako pomembne besede potrebnega več časa. Če želite, da so čustva, ki jih izražate, pristna in besede resnične, morate osebo najprej dobro spoznati. Partnerju pa gredo lažje z jezika in vas celo sili, da mu poveste enako.

Preverite tudi: 

Sorodni članki

Se nahajate v toksičnem prijateljstvu?

Ko se vam zdi, da prijatelj ni več oseba, na katero se lahko zanesete in ji zaupate …

6 stvari, ki si jih bodo otroci zapomnili o vas, tudi ko odrastejo

Otroci so zanimiva bitja, ki svet razumejo na svoj način in se pri tem opirajo predvsem na to, kar dobijo od svojih staršev. Vidijo več, kot predvidevate in si v spomin vtisnejo...

Včasih se morate sprijazniti in živeti dalje

Nekateri dogodki nas pretresejo, prestrašijo, razdražijo. Včasih niso vredni naše energije in pozornosti, drugič ne moremo storiti ničesar več. Lahko se le sprijaznimo in...
Najbolj brane vsebine

4 načini, kako slišati sebe (in to ni meditacija)

Vsi lahko prisluhnemo svoji intuiciji, le naučiti se moramo prepoznati, kateri glas je pravi. 
Več...

Kaj lahko vprašate partnerja namesto “Kako si?” - 20 vprašanj

Komunikacija je eden pomembnejših stebrov razmerja, zato poskrbite, da bo med vama tekla gladko.
Več...

Katera hrana in pijača izboljša delovanje možganov? (in kaj jih zavira)

Ko skrbite za svoje zdravje, ne pozabite na možgane. Tam se dogajajo vsi pomembni procesi v telesu, zato tudi s hrano in pijačo poskrbite, da bodo lahko dobro delovali.
Več...

6 zdravilnih lastnosti kakija

Kaki je prava mala zakladnica hranilnih in zdravih sestavin. Poglejmo si, na kaj vse blagodejno vpliva. 
Več...

Cimet - top začimba, ki nas zdravi

Nekoč izredno cenjena začimba danes postaja priljubljeni pripomoček v boju proti raznim tegobam, ki se tičejo zdravja in lepote. Preberite, na kakšne načine lahko uporabite cimet.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri