Razmerje mora temeljiti na zaupanju in med partnerjema nanj ne bi bilo skrivnosti. Vendar morata pri nekaterih stvareh vseeno postaviti meje.

Slika 1/4

KDO JE GLAVNI?
Kateri od partnerjev bi moral biti glavni v razmerju? Nihče. Odnosi niso službe, v katerih nekdo zasede višji položaj od drugega. Oba morata prispevati enako in sprejeti enako odgovornost. Sreča ni odvisna le od enega, enako velja za reševanje problemov in iskanje rešitev. Ko vstopimo v zvezo, se hkrati odločimo, da se bomo od sedaj v dvoje spopadali z ovirami in delili lepe trenutke. Nihče od vaju nima pravice sprejemati odločitev za oba, zato nikoli ne pozabite vprašati tudi za partnerjevo mnenje.

profimedia

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Ljubezenski nasveti, ki jih ne bi smeli upoštevati

Ko razmerje iz romance preide v trdno zvezo in sta pripravljena na nove korake, ne počnita stvari, ki spodkopavajo vajino zaupanje. Teh nasvetov se nikar ne držita.

5 najpogostejših razlogov za propad razmerja

Nekaj najpogostejših skupnih imenovalcev, ki ljubezenskemu odnosu vedno naredijo konec.

5 načinov s katerimi utrdita razmerje

Vsak odnos se brez nenehnega utrjevanja skrha in razpade. Še posebej razmerje zahteva nenehno nego in trud, da bi lahko raslo in se razvijalo. Obstaja nekaj načinov, ki vama…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri