Razpad zveze je težka preizkušnja, ki bo pokazala, kako močni ste. Ne utapljajte se v žalosti, ampak kar takoj preidite na okrevanje.

Slika 1/4

Lotite se ustvarjalnega projekta

Ne zamahnite z roko le zato, ker niste ustvarjalen človek. Vsak ima v sebi vsaj malo umetnika, samo odkriti morate, kaj vas veseli. Pod ustvarjanje šteje vse: od risanja, barvanja, ustvarjanja z glino, plastelinom, delanje mozaika, fotografiranje in urejanje fotografij, šivanje, pletenje … Morda pa morate prenoviti staro omaro ali klubsko mizico, kar je tudi svojevrsten ustvarjalni projekt. Najti morate le voljo in preizkusiti različne stvari, da najdete tisto, kar vam odgovarja.

Ko se lotite ustvarjanja, odložite telefon in druge elektronske naprave. Čas vam bo mineval hitro in vsaj nekaj ur dnevno se boste zamotili.

profimedia

Preverite tudi: 

Sorodni članki

Kaj je eden od najpogostejših razlogov za razpad zveze?

Tokrat ne mislimo na varanje in nezaupanje, ampak na ...

Kako preboleti partnerja ob koncu zveze

Ne glede na to, kako se je razmerje končalo, obdobje po razpadu zveze ni lahko. Preverite, kako si olajšati bolečino.

Kako se spopasti s samoto po razpadu zveze

Ko ste vajeni skoraj vse početi v dvoje in ob sebi vedno imeti nekoga, ki vas podpira in na kogar se lahko zanesete, je nepredstavljivo, da bi se z vsem spet morali soočiti sami…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri