moski

Ko smo zaljubljeni, to zavestno in nevede kažemo z različnimi znaki. Jih prepoznate?

Ko se bo nekdo zaljubil v vas, boste opazili …
  • vedno vas vpraša, kako ste in pričakuje odgovor. To ni le vprašanje za začetek pogovora, ampak osebo zares zanima, kako se počutite, kaj počnete v prostem času, kaj vas veseli. Pripravljena je poslušati in vas skuša razumeti.

  • večkrat se vas bežno dotakne: ko potrebujete oporo, poskrbi za ravnotežje, dotakne se vašega hrbta, prime vas za roko, ko mimo pridrvi avto … In vedno se konča z rdečimi lici ter nerodnim pogledom.

  • nikdar ne zamudi priložnosti, ko se lahko izkaže in naredi vtis na vas. Želi pokazati svoje talente in vas presenetiti s stvarmi, ki so vam všeč. Prav tako noče konkurence, zato se potrudi, da vam je vedno na voljo.

  • ko sta sama, se v celoti odpre in pokaže svojo ranljivost. O njem/njej veste vse, kar želite, tudi zelo zasebne stvari. Zaupa vam, da ne boste česa izdali in čuti, da vam lahko pove o srečnih trenutkih in svojih težavah.

  • od vas ne more odlepiti oči. Ko govori z vami, vas gleda v oči in prav tako takrat, ko posluša, kar mu/ji pripovedujete. Očesni kontakt z vami poišče tudi, ko sta v družbi ostalih. Morda dobite celo pomežik, s katerim pove, da vas je opazil/a.

  • postavi zelo osebna vprašanja. Ne zanima ga/je le s čim se ukvarjate in iz katerega kraja ste, ampak tudi, za kaj si prizadevate, kakšni so vaši cilji in želje, kaj se dogaja na čustvenem področju … Želi vam dati vedeti, da ga/jo zanimate kot celota.

  • želi vam olajšati življenje z majhnimi stvarmi: pridrži vam vrata, ponudi prevoz domov, prinese vam skodelico kave, odpre močno zaprto plastenko … To ni naključna prijaznost, ampak želja, da bi se počutili čimbolj udobno.

  • posveča vam več pozornosti, kot kdorkoli drug. Prinese pijačo, ko omenite, da ste žejni in vam nameni zaskrbljen pogled, ko sliši, da se vas loteva glavobol. Pogosto želi potrditev, da je z vami vse vredu in se potrudi, da vas ne izgubi v množici ljudi.

Preverite tudi: Kakšne lastnosti imajo osebe, ki so po naravi dobri prijatelji? 

Sorodni članki

Če počne teh 8 stvari, si želi postati več kot prijatelj

Ni nenavadno, da sta ženska in moški najboljša prijatelja. Še več, takšen odnos ima veliko prednosti. Če opazite te znake, pa si očitno želi postati več kot vaš prijatelj.

7 nepričakovanih znakov, ki razkrivajo, da ste nekomu (zares) všeč

Ne prezrite teh vedenj, ki vam govorijo, da ste nekomu zelo pri srcu.
None

Šarm ni vse

Ženske hlepijo po šarmantnih moških. Moški med drugim hlepijo po moči nad ženskimi telesi. Zakaj torej moški potrebuje šarm? Ker najzanesljiveje odpira vrata do njene spalnice!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri