profimedia-0004933900

Skoraj pol milijona moških je povedalo, kakšne lastnosti bi imela njihova idealna ljubica.

Pri SeekingArrangement.com so kot največji svetovni portal za iskanje zmenkov izkoristili priložnost, da naberejo čim več podatkov o tem, kakšna je idealna ženska, s katero bi največ moških prevaralo svojo obstoječo izbranko. 

Tiger Woods je svojo Elin Nordegren na primer prevaral s številnimi ljubicami, ki med seboj niso kazale kakšnih pretiranih podobnosti. Ashton Kutcher je Demi Moore prevaral z 22 let mlajšo Saro Leal. Ben Affleck pa naj bi prevaral Jennifer Garner z njuno varuško. 

Vsi ti primeri so vodili k ločitvam. In SeekingArrangement poskuša priti tem težavam do dna. Zbrali so podatke kar 468.000 poročenih moških, vključujoč njihove vpise v spletne iskalnike in sporočila, ki so jih pošiljali, vse to pa povezali z njenimi fizičnimi atributi, poklicem, starostjo in drugimi podatki, da bi dobili - optimalno ljubico.

Rezultati so pokazali, da bi za večino moških takšno dekle sovpadalo z naslednjo upodobitvijo: stara je med 26 in 32 let, ima svetle lase in zelene oči, športno postavo in pod vratom nosi D košarico. Zanimivo, večina moških obenem želi, da je to dekle vsaj na poti do diplome. Dvojno skakanje čez plot jih prav tako ne zanima - če varajo oni, ni prav, da vara tudi ona. Želijo namreč - v veliki večini - da je samska.

Tukaj so še konkretni podatki z večinskimi rezultati:

  • 61 % jih želi, da je blondinka
  • 47 % jih želi, da ima zelene oči
  • 98 % jih želi, da je samska
  • 87 % jih želi, da študira
  • 33 % jih želi, da ima športno postavo

Ključne iskalne besede teh moških pri iskanju ljubic: joga, energična, čutna, brez predsodkov.

Sorodni članki

6 pravil za uspeh na sceni modernih zmenkov

Pravila zmenkov so se očitno nekoliko spremenila, odkar smo mi vozili dekleta na goste sokove s smetano in v kino na ogled osladnih romantičnih komedij. 
None

Iskanje pravega zadetka

Internetni zmenki niso več rezervirani le za čudake in bedake. Spoznal sem kar nekaj privlačnih in zabavnih žensk – in tudi vi jih lahko.

Zakaj moški v resnici varajo?

Čeprav ste takšnih in drugačnih raziskav najbrž že siti, je nekatere vredno vsaj preleteti. Zakaj moški varajo, je vprašanje, ki bega ženske in moške.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri