couple

Dolgo trajajoča razmerja se morajo od bežnih romanc razlikovati že v temeljih. Preverite, ali ima vajina zveza naslednje lastnosti.

Če s partnerjem počneta naslednje stvari tako, bo vajino razmerje verjetno trajalo zelo dolgo:

  • Pripravljena sta skupaj reševati težave. Ko se pojavi problem, ne obtožujeta drug drugega in ne gojita zamer, ampak skušata najti rešitev. Vesta, da spori lahko omajajo vajino razmerje ali ga naredijo močnejšega, zato si prizadevata, da bi iz tega odnesla čimbolj pozitivne izkušnje. Te vama bodo prišle prav, ko se bosta znašla pred težavo. Vajino sodelovanje krepi vezi v odnosu.

  • Stvari delata v svojem tempu. Ne bosta se poročila, ker vajini prijatelji izbirajo poročne obleke in ne bosta imela otrok, dokler ne bosta nanje povsem pripravljena. Vesela sta za svoje bližnje, v zvezi pa stopata tako hitro, kot zmoreta oba. Zato ne obžalujeta svojih večjih odločitev in se veselita vsega, kar vama bo življenje še prineslo.

  • Ne želita se spreminjati. Še vedno sta zaljubljena v osebo, ki sta jo spoznala na prvih zmenkih. Ker se zavedata, da nista popolna, v partnerju ne iščeta tega, ampak podporo in nekoga, na kogar se lahko vedno zaneseta. Če se je do sedaj izkazalo, da vam partner to nudi, ste našli nekoga, ki bi vas lahko spremljal še dolgo.

  • Imata podobne življenjske cilje. Čeprav naj bi se nasprotja privlačila, je v zvezi zelo pomembno, da imata partnerja podobne vrednote. Če se ne moreta odločiti, kje bi v prihodnosti rada živela in kako si zamišljata potek dogodkov, je razmerje na trhlih tleh. Pogovoriti se morata o pomembnih korakih in si dati priložnost povedati, kako vsak od vaju vidi prihodnost.

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Oseba s takšnimi lastnostmi, si ne želi trdne zveze

Če se romantično zapletete z osebo, ki ima naslednje lastnosti, dobro premislite, ali želite razmerje nadaljevati.

7 znakov, da je vajina zveza resnično trdna

Sta močno zaljubljena, živita skupaj in veliko časa preživita drug z drugim? Sliši se sijajno! Za resnično stabilno zvezo pa je vendarle potrebno še nekaj več. Lahko obkljukate naslednje…

Pomembne lekcije, ki jih ponuja propadlo razmerje

Po koncu razmerja na vse skupaj težko gledamo kot na dobro šolo, ki nam jo ponuja življenje. Vseeno pa ne spreglejte teh lekcij, ki vam bodo dobro služile pri iskanju nove ljubezni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri