To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Moški so nam odgovorili na najbolj intimna vprašanja o seksu

Moški so nam odgovorili na najbolj intimna vprašanja o seksu (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Noter, ven, končano ... Pogosto menimo, da moški prav nič ne komplicirajo pri seksu. Toda kaj si v resnici mislijo o fafanju, podvezicah in podobnem? Preverili smo osem najintimnejših seksualnih mitov.

Zdi se nam, da o seksu nismo še nikoli vedeli več kot danes. Vendar pa strokovnjaki menijo, da je največja težava današnjega časa v tem, da se ljudje sploh več ne pogovarjajo. Imamo možnosti, da damo duška svojim fantazijam – pa vendar nimamo niti najmanjšega pojma, kako bi to izvedli.

Zakaj moški plačujejo za seks? In kaj jim je všeč? Odgovori moških vas bodo osupnili – pa tudi pomirili.

Seks tudi brez ljubezni (drži)

Moški znajo zelo dobro ločiti med ljubeznijo in seksom. Pravijo, da je seks pač seks, če pa se mu pridruži še ljubezen, je to zanje, kot bi vozili porscheja.

Nadležna predigra (ne drži)

Jasno je, da je on ne potrebuje nujno, zanjo pa je pogosto pomembna, da se 'razživi'. Toda mnogo moškim sploh ni tako nadležna, kot se je domnevalo – še posebej, če sta partnerja pri njej kreativna. 51 % moških bi se rado več poljubljalo!

Moški imajo radi seksi podvezice (deloma drži)

Ženske mislimo, da moške razvnamejo tangice, podvezice in negližeji. Vendar jih nemalo moških doživlja kot nekaj, s čimer se rade 'okitijo' prostitutke. Moški so si enotni v tem, da mora tovrstna oprava ustrezati tipu ženske – če se ženska v tem ne počuti dobro, naj podvezice pusti v trgovini.

Analni seks (deloma drži)

Vanj bi privolilo le 13 % žensk. In moški? V nasprotju s splošnim prepričanjem ta med moškimi ni tako zelo priljubljen, poskusili pa so ga že skoraj vsi. Terja veliko zaupanja in precejšnjo intimnost.

Samozadovoljevanje ... (drži)

Vsi moški to počnejo. Kdor pravi, da se ne samozadovoljuje, laže! Neka študija je pokazala, da se občasno zadovoljuje tudi 61 % moških v stabilni partnerski zvezi, 16 % moških to počne pogosto, 23 % pa nikoli. Nekatere ženske v tem vidijo 'naznanilo', da jih bo moški prevaral. Terapevti pa vedo povedati, da so dobri ljubimci tisti moški, ki znajo raziskovati lastno telo.

Plačan seks (drži)

Večina moških o tem sicer ne govori. Nemški moški denimo vsako leto porabijo približno 14 milijard evrov za plačani seks. Večina jih tako poskrbi za pestrost spolnega življenja – iščejo partnerice, ki jim izpolnijo 'želje', ki ostanejo neizpolnjene v domači postelji. In pa še pomembno dejstvo: prostitutke po seksu ne komplicirajo in ne povzročajo stresa.

Moški preverijo prsi in zadnjico (drži)

Večina moških priznava, da ženske najprej ne pogledajo v oči, temveč v prsi in zadnjico. Na koncu sicer velikost prsi in zadnjice ne igra nobene vloge. Moške pritegne predvsem samozavest ženske.

Ženske so boginje fafanja (ne drži)

Moški opazijo, da večina žensk tega ne počne rada, in prav nič jih ne osrečuje malo našega premikanja gor in dol. Predvsem pa si želijo, da bi to počele z veliko strasti, brez grizenja z zobmi in z ne preveč sline.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri