Če vas najlepše stvari v ljubezni še čakajo, ne pozabite na nekaj ključnih stvari, ki vas lahko privedejo do sorodne duše.

Slika 1/3

Pozornost usmerite v najboljše prijatelje

Tokrat se vrnite na začetek in pomislite, kje ste spoznali najboljše prijatelje. Tiste, na katere se lahko najbolj zanesete in vas nikoli ne razočarajo. Bližnje osebe pogosto spoznamo na krajih, kjer se počutimo sproščeno in jih še vedno radi obiskujemo. Poleg tega imajo prijatelji lastnosti, ki jih cenite in jih (nezavedno) iščete pri potencialnih partnerjih. Spomnite se tudi mest, kjer ste spoznali osebe, ki niso več del vašega življenja, saj ste jih narobe ocenili. Včasih se že podzavestno izogibamo krajem, kjer smo jih srečali. To ne pomeni, da so vsi, ki tja zahajajo, slabi ljudje. A vseeno boste bolj sproščeni v okolju, kjer se počutite domače in na katerega vas vežejo lepi spomini.

profimedia

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Zdrav način spoprijemanja z zavrnitvijo v ljubezni

Ob končanem razmerju nas pogosto oblijejo negativna čustva. Samozavest izpuhti, počutimo se razočarane. Vendar ni konec sveta! za dežjem vedno posije sonce in tudi tokrat je…

Kako mit brezpogojne ljubezni škoduje našim odnosom

Ideale je preprosto prodati. Imajo čudovit prizvok, dišijo po nečem božanskem in igrajo na naše največje psihološke primanjkljaje.

Vam ne vrača ljubezni? Dobro si zapomnite naslednjih 6 stvari!

Enostranska ljubezen je izkušnja, ki nas lahko močno rani. Ko smo ujeti v spiralo nenehnega dvoma vase in zmede, naša duša trpi. Preberite, kako…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri