10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice

Napolnite ji ... baterije seveda!

30. 6. 2005

Prenesite jo prek praga užitka.

Če so se ji slučajno

izpraznile spolne baterije, vam povrnitev erekcije in spolne sle ne bo kaj dosti pomagala. Če seveda takoj ne storite kaj za obnovitev njenega libida. Na srečo stari klišejski pristopi še vedno delujejo, le da jih moramo času primerno malo “preobleči”.

Peljite jo na jastoga

Star pristop: Odpeljete jo v drago restavracijo, jo navdušite s svojim poznavanjem hrane in vin ter s svojim splošnim prefinjenim okusom, zmagate pa, ko plačate zasoljen račun.

Nov pristop: Ne razlikuje se od starega, razlika je le v tem, da hrano izbirate glede na njeno koristnost za izboljšanje spolnosti. Zato ji predlagajte jastoga, ki ni le “fancy”, ampak predvsem koristen obrok. Jastogovo meso namreč vsebuje veliko fosforja, ki je ključnega pomena za primerno navla-ženost vaginalnih tkiv in s tem za povečanje spolne sle in ugodja. Za prilogo pa ji naročite na primer mlado korenje na maslu, še bolje, kuhano mlado korenje. Zaradi betakarotena v korenju se ji bo v krvi povečala koncentracija pro-gesterona, ženskega spolnega hormona, ki prav tako deluje na povečanje spolne sle.

Podtaknite ji tabletko

Star pristop: Ne da bi vedela, ji v pijačo podtaknete špansko muho. Čez nekaj minut vas že vabi na ples mamba v ležečem položaju.

Nov pristop: Priporočite ji tablete arginmax (arginmax.com) oziroma kaj podobnega. Znanstveniki so namreč ugotovili, da so ženske, ki so uživale te tablete, izkazovale dvakrat večje povečanje spolne sle kot tiste, ki so jemale placebo. Skrivnost omenjenih ta-blet je verjetno njihova glavna komponenta aminokislina L-argi-nin. Ta deluje na tvorbo dušikovega oksida NO, ki sprošča krvne ži-le in s tem tudi spolno slo.

Poustvarite vroči zmenek

Star pristop: V njenih očeh ste občutljiv in pozoren moški, kar ni slabo.

Nov pristop: Ne glede na to, ali sta se v prvih dneh spoznavanja dobivala v kinu ali v kavarni, po-

ustvarite vonjave, ki so vaju takrat obdajale. Gre namreč za to, da če jo je takrat vzburil določen vonj, ni razloga, da je isti vonj ne bi vzburil tudi čez leta (ali spomnil na nekdaj preživete lepe trenutke). Razlog je v tem, da za vonj in čustva skrbi isti možganski center. Recimo, če sta takrat v kinu gledala Široko zaprte oči, stopite do prve trgovine s filmi, kupite DVD z omenjenim filmom, v samopostrežni pa se oborožite s pokovko. In obilo užitkov!

Prižgite svečke

Star pristop: Svečke = romantika, romantika = seks.

Nov pristop: S pravilno izbiro arome dišečih svečk jo lahko raz-položite za seks. Predlagam aro-mo zelenih jabolk, ki je ena naj-boljših arom za zmanjšanje stresa pri ženskah. Vsekakor pa se izogi-bajte aromi češnje, saj so ugoto-vili, da inhibira spolno vzburjenje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri