Nekatere so vroče

25. 11. 2004
Deli

Za vas je ustoličenje lepote, za njo ste popoln neznanec. Naj vas spozna!

Zlati pristop

Vidite jo na vsakem koraku, a si ji ne upate približati. Pristopite in jo ogovorite. To je lahko za vas ključni trenutek, ki vam bo popolnoma spremenil življenje. Storiti ali ne! ? Brez ugovarjanja storite prvi korak, ne bo vam žal. Še prej si zamislite, kje se bosta srečala in kakšne bodo vaše prve besede. Gradite na samozaupanju in uspeh je zagotovljen.

Ogrevanje

Če jo redno vi­de­­vate, ji nekaj dni zapored, preden jo ogovorite, namenite nasmešek ali dva. Tako si vas bo zapomnila in se počutila veliko bolj sprošče­no. Ko boste z njo spregovorili, ji ne stojte preblizu in nikar ne šarite z rokami po raztegnjenih že­pih. Ohranite nasmešek in ji glejte naravnost v oči. Ne pozabi­te: preden se odločite za ta tvegani korak, zajemite sapo. To bo upo­časnilo vaš srčni utrip in vam zbistrilo um.

Napad

Postavite jo pred dej­stvo. To storite čim hitreje. Pred­stavite se in ji povejte, zakaj ste se ji približali. No, to je že nasled­nji korak.

Iskrenost

Za ženske je is­krenost ekstremno privlačna. Ne izmišljajte si neumnih izgovorov. Naravnost ji povejte, da vam je všeč.

Poklon

Vam je všeč njena frizura? Povejte ji! A ostanite le pri njenih oblačilih, nakitu in lepoti obraza. Vse drugo naj bo prvi trenutek tabu.

Vprašanja

Namesto prepro­stega “lepa ogrlica” si raje omis­li­te kakšno zgodbico, ki vsebuje vprašanje. To je znamenje, da zna­te dobro opazovati. Dodaten bonus: rade volje se bo razgovorila.

Kavalirstvo

Subtilna velikodušnost je učinkovita, če je le iskrena. Povabite jo na skodelico kave ali pa ji samo odprite vrata. Bodite preprosti!

Ponovitev

Če veste, da jo boste zopet srečali, le počakajte do tistega trenutka. Znova zajemite sapo in se odlo­čite. Jo boste povabili na zmenek ali jo povprašali po telefonski številki njenega mobilnika? Odlo­čitev je samo in izključno vaša! Bo sprejela vaše povabilo?

Tomaž Kotnik

Novo na Metroplay: Kako hitro in enostavno pripraviti uravnotežen obrok? | Žana Hrastovšek