10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Preverite, kateri predeli ženskega telesa so najbolj vredni greha

Preverite, kateri predeli ženskega telesa so najbolj vredni greha (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
26. 2. 2015

Vzpetine in doline ženskega telesa pozna vsak moški. Vsaj tiste najbolj obiskane turistične lokacije. A obstajajo tudi kotički, ki niso tako zelo poznani in jih ne obiskujemo pogosto. Preverite, kateri predeli ženskega telesa so najbolj vredni greha.

1. Zapestje

Zakaj se ga izplača ljubkovati?

Ta predel je podobno občutljiv kot predel pod koleni, saj je koža tu tanjša kot drugod. Pravi greh bi bil, če tega ne bi izkoristili.

Kaj morate postoriti?

Poljubite ali pa z jezikom navlažite zapestje na notranji strani, nato pa na ta predel počasi pihajte vročo sapo. Vaše vlažne in vroče ustnice ter dihanje jo bodo še dodatno vzburili.

2. Vrat

Zakaj se ga izplača ljubkovati?

Tega stičišča živčnih poti preprosto ne smete zanemariti. Ko jo boste ljubkovali po zatilju, ji bodo mravljinci kar polzeli po telesu. A pazite, da ne odvihrate predaleč. Na ramenih so ponekod tudi točke, ki uničujejo užitek. Pripravite jo s kratko masažo.

Kaj morate postoriti?

S palcema krožite po njenem vratu od lasišča navzdol in proti ramenom, pri čemer naj bodo gibi majhni, ali pa s plosko dlanjo božajte vrat od lasišča navzdol. Pomaga tudi, če jo na isto mesto, kjer jo pobožate, še poljubite.

3. Prsi

Zakaj se jih izplača ljubkovati?

Ker jo, kot smo omenili, z žgečkanjem lahko znervirate, je najbolje, da z ljubkovanjem njenih prsi (vsaj njihovega stranskega predela) počakate, dokler ne bo vajina spolna združitev že v polnem teku.

Kaj morate postoriti?

Zdaj se vam ni več treba držati nazaj. S konicami prstov počasi spolzite ob strani njenih prsi. Videli boste, da ji bo tokrat sprehod po njenih mehkih breskvicah prijal. Kmalu bo napočil čas, ko se jih boste lahko lotili tudi z vročimi poljubi. Izkoristite priložnost in se jih naužijte do amena.

4. Popek

Zakaj se ga izplača ljubkovati?

Najsvetejši predeli ležijo na trebuhu in ni naključje, da je ta tako zelo občutljiv. Njegovo dotikanje čutijo ženske zelo intenzivno, veliko pa jih tega sploh ne mara.

Kaj morate postoriti?

Med dlanmi ogrejte malo masažnega olja, nato pa eno roko položite pod njen popek in počakajte nekaj trenutkov, da se privadi vašega dotika. Nato jo začnite počasi masirati - sem ter tja premikajte eno roko, kasneje pa naj se ji pridruži še druga. Ne pritiskajte ali gnetite! Roki naj samo ležita na trebuhu oz. naj se samo dotikata njene gladke kože.

Šele ko bo popolnoma sproščena, vam bo toliko zaupala, da boste med drvenjem proti orgazmu (vmes seveda niste stali križem rok in ste jo pobožali še kje drugje, kajne?) lahko začeli nežno masirati tudi njen popek. Sledila bo eksplozija.

5. Gleženj

Zakaj se ga izplača ljubkovati?

Ker so tam točke užitka neposredno povezane s tistimi na njenem trebuhu. Medtem ko ji masirate stopala, jo lahko večkrat nežno pobožate tudi zgoraj.

Kaj morate postoriti?

Po gležnju jo masirajte z majhnimi krožnimi gibi; zlasti občutljiv je predel med kostjo in ahilovo tetivo. Najbolje je, da ji zmasirate najprej eno, nato pa še drugo stopalo. Njeno počutje bo še boljše, če boste pri tem uporabili masažno olje.

6. Anus

Zakaj se ga izplača ljubkovati?

Na zadnjici, zlasti pa tam, kamor sonce ne posije, so erotične refleksne točke, ki lahko celotno zadnjico spremenijo v pravo erogeno cono. Za marsikoga je to tabu cona (če imate redno partnerico in pred seksom poskrbite za higieno, se res nimate česa bati), a če ste ji pripravljeni nuditi užitek s prsti ali jezikom, bo to zanjo postala zelo intenzivna erotična izkušnja.

Kaj morate postoriti?

Zadnjico in anus morate najprej pripraviti na vaše dotike. Ženske bodo na dotike različno reagirale, zato je najbolje, da se tega lotite šele takrat, ko jo boste dodobra zagreli, mogoče ko boste že prodirali vanjo. Izkoristite priložnost med kunilingusom, ki ji ga nudite za predigro, in med oralnim draženjem njenega spolovila z jezikom oplazite tudi anus.

Če ji ne bo všeč, lahko še vedno poskusite s prsti. Z njimi ne prodirajte globoko - z navlaženim sredincem ali kazalcem le božajte njeno odprtinico. Če pa ji bo všeč z jezikom, z njim nežno opletajte po anusu, jezik na spolovilu pa naj zamenjata prst v nožnici in na ščegetavčku. Ponorela bo od užitka. Mogoče vam bo drugič pustila še globlje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri