To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Tako boste z nasmeškom preživeli decembrske zabave

Tako boste z nasmeškom preživeli decembrske zabave (foto: shutterstock) shutterstock
2. 12. 2015 Vir: liza.aktivni.si

Teh gostov najraje ne bi imeli na svoji zabavi. Pa vendar se vedno znova pojavijo. Kako jih tolerirati in preživeti čudovit večer?

Stalno v iskanju

Ta večni samec vsako zabavo izkoristi za iskanje sanjske ženske. Večinoma ne traja dolgo, da si jo izbere in jo potem obletava ves večer. Tudi če ta ne pokaže nobenega zanimanja. Včasih bi ga najraje človek prijel pod roko in ga potolažil.

Nasprotnica cepljenja

Je zelo prijazna – dokler ne omeniš cepljenja otrok. Potem začne strastno citirati študije, ki dokazujejo, kako življenjsko nevarno je cepljenje. Mame z drugačnim prepričanjem želi prepričati, da ima ona prav. Če ni uspešna, pa malo potrka na našo vest, češ da bi moralo biti zdravje otrok staršem najpomembnejše ...

Zagovornik teorije zarote

Pogosto je povsem neopazen. Toda previdno, če začnete pogovor z njim, lahko postane resnično neprijeten. Prepričan je namreč, da Američani niso bili nikoli na Luni, da se za napadi 11. septembra skriva CIA in da Dianina smrt ni bila nesreča. Za vse ima tudi nezmotljive dokaze. Njegovi argumenti so vedno boljši od vaših in nikoli jih ne bo spremenil.

Prinašalka neuporabnih daril

Mišljeno je prijazno: če jo povabite, ste lahko prepričani, da vam bo prinesla darilo. Lahko pa ste tudi prepričani, da bo udarila povsem mimo. Včasih boste verjetno tudi pomislili, ali se za darilom skriva čista zloba – in bi rada vaš lepo urejen dom uničila s čajnimi lučkami in kičastimi vazami. Morda pa jih je dobila sama in bi se jih rada tako znebila!

Težavni jedci

"Je notri čebula?" ali pa "Če jem maline, mi začne kruliti v želodcu!" Vegani s preobčutljivostjo za gluten pa so še bolj težavni gostje kot težavni jedci. Na noben način nočejo prelomiti svojih prehranjevalnih navad. Zelo pogosto dajo gostitelju občutek, da je slab gostitelj, ker je pozabil na njihove potrebe.

Ljubiteljski didžej

Ta gost je dokaj nevaren, saj lahko v nekaj sekundah pokvari razpoloženje. Prepričan je namreč, da ima najboljši glasbeni okus na svetu, poleg tega pa tudi, da ima neverjetne zabavljaške sposobnosti. Mikrofon se dobesedno prilepi v njegovo dlan, potem pa moderira zabavo. V najboljšem primeru sicer ujame glasbeni okus gostov. Eden se vedno zabava. On sam.

Zelo žejen gost

Ni sicer alkoholik, toda nekako mu vedno znova uspe na vsaki zabavi. Pivo, žganje, vino in kotajli v neugodnem vrstnem redu in že sta tu vrtoglavica in opotekanje. Po sladici ima že težave z govorom in ravnotežjem, najpozneje ob 22:00 pa (v najboljšem primeru) že veselo smrči na mizi. Nekdo ga bo že odpeljal domov ...

Ambiciozen plesalec

Takoj ko zazveni prva skladba, plane na plesišče in pokaže svoje najboljše plesne gibe. Te povzame iz (večinoma dokaj neuspešno) popularnih plesnih filmov ali glasbenih videofilmov. Tista najhujša sorta (brez vprašanj) pograbi plesno partnerico in jo zavrti (v povsem lastnem plesnem ritmu) po celotnem plesišču. Kar pripravite se na modrice na prstih na nogah. Da ne govorimo o sočutnih in razdraženih pogledih drugih plesnih parov ...

Preberite še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri