par

Ko nam ljubezen zmeša glavo, bi naredili skoraj vse, da bi pritegnili pozornost simpatije. Če želite narediti dober vtis, zagotovo ne počnite naslednjega.

Nerealna pričakovanja

Nihče ni popoln, in če boste pričakovali, da je simpatija princ ali princesa na belem konju, boste močno razočarani. Morda ima hobije ali navade, ki vam ne bodo všeč ali se vam bodo zdele čudne. Zavedajte se, da nikoli ne boste našli človeka, s katerim se boste popolnoma ujemali. Umetnost zveze je prilagajanje in sprejemanje drug drugega. Nehajte čakati na popolnega moškega, ki vam bo vsak dan prinesel cvetje in opeval vašo lepoto.

Vse, kar se vam dogaja, delite na družbenih omrežjih

Ker bi radi vzbudili pozornost simpatije in obvestili, da se tudi odpravljate na petkovo zabavo, napolnite svoj profil z dogodki in nenehno obveščate ljudi, kaj trenutno počnete. S tem izgine vsa skrivnostnost in čar, ki pritegne izbranca ali izbranko. Poleg tega ga/jo lahko prestrašite, saj bo prepričan/a, da boste objavljali tudi vse podrobnosti iz razmerja. Nihče si ne želi, da bi vsi vedeli, kaj se dogaja v njegovem zasebnem življenju.

Spogledovanje z drugimi, da bi pritegnili pozornost

Če želite dobiti pozornost tistega, ki vam je všeč in se zato spogledujete z njegovim prijateljem, ne boste dobili odobravanja. Oseba se bo umaknila in si o vas ustvarila napačno mnenje. Raje kakšno prijazno besedo namenite simpatiji, ki vas v resnici zanima. S spogledovanjem boste dajali tudi vtis, da vas ni težko osvojiti in spraviti na zmenek. Verjetno se ne želite predstaviti v takšni luči.

Izbirčnost

To se nanaša na vse: hrano, oblačila, opremo stanovanja … Slej ko prej vas bo zmotila njegova/njena majica, omara ali pa na jedilniku ne boste našli jedi, ki bi jo z veseljem naročili. Težko bo ugoditi vašim kriterijem in ne čudite se, če se bo izbranec/izbranka nehala truditi. Naredite kompromis in se ne vtaknite v vse, kar ne ustreza vašemu okusu.

Ljubosumje brez razloga

Če nimate pravega razloga, da bi podvomili v partnerjevo zvestobo, ne bodite neprestano sumničavi. Ni potrebe, da prebrskate njegov/njen telefon, elektronsko pošto ali da vam poroča o vsakem druženju s prijatelji. Ni otrok, ampak odrasla oseba, ki je sposobna sprejemati lastne odločitve. Očitno vama manjka zaupanje, ki je osnoven temelj vsakega razmerja. Čas je, da se pogovorita, kako naprej.

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Najpogostejše napake, ki jih naredimo na začetku zveze

Na prvih zmenkih in v valu zaljubljenosti ne izgubite glave ter pustite, da se odnos razvije postopoma. Nikar ne storite naslednjih pogostih napak.  

Če moški v razmerju počne te stvari, ste našli pravega

Zaljubljeni moški počnejo marsikaj, da bi očarali svojo izbranko. Med drugim tudi te stvari, ki vam polepšajo čas, ki ga preživite z njim.

Znanstveno podprti znaki, da ste zaljubljeni

Zaljubljenci naj bi gledali skozi rožnata očala, sanjarili sredi dneva in bili gluhi za ves preostali svet. Kaj pa o tem pravijo znanstveniki?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri