par

Poskrbita, da bo razmerje ves čas cvetelo in ga popestrita z raznovrstnimi aktivnostmi. Na kup smo zbrali nekaj idej.

  • Pripravita nahrbtnike, obujta pohodne čevlje in se odpravita na izlet v gore. Tudi če tega ne počneta pogosto, bosta videla, da je lahko zelo zabavno. Še posebej na vrhu, ko je ves trud poplačan z lepim razgledom. Izlet načrtujta vnaprej in preverita vreme, upoštevajta pa tudi vajino fizično pripravljenost.

  • Udeležita se kuharskega tečaja. Naučita se skupaj nekaj osnov, nato pa znanje prenesita v domačo kuhinjo in vsaj enkrat tedensko kuhajta skupaj. Poslušajta glasbo in se zabavajta, eksperimentirajta z začimbami in nenavadnimi kombinacijami. Obeta se vama veliko smeha, smeh pa zbližuje ljudi.

  • Skupaj naredita nekaj, česar vaju je strah. Najbolje bo, da izbereta nekaj, česar se boji le eden od vaju, drugi pa naj bo v oporo. Nato zamenjajta vlogi. Bodita ponosna drug na drugega pa tudi nase, ker sta premagala tako veliko oviro. Skupaj sta močnejša.

  • Omislita si skupno športno aktivnost. Ne bo lahko, ker verjetno nista enako fizično pripravljena in so vama všeč različni športi, a zagotovo lahko najdeta nekaj, kar bo ustrezalo obema. Spodbujajta se in se potrudita, da zdržita do konca. Lažje bo, ko bosta videla, da se potita oba in da obema ni lahko.

  • Imejta piknik. Prav tak kot v filmih. Vzemita odejo in košaro s hrano, poiščita lep, odmaknjen kotiček in ne pozabita na družabne igre. Ne potrebujeta pa elektronskih naprav, ki bi le motile kvaliteten čas, ki ga preživljata skupaj. Vsaj za trenutek se odklopita od stresa in se posvetita drug drugemu.

  • Odpravita se na daljšo pot z avtom ali javnim prevozom. Nikoli ne gre čisto vse po načrtih, zato bosta morala improvizirati, ali preživeti veliko časa drug z drugim v avtomobilu. Ugotovila bosta, kako se skupaj spopadata s problemi, kaj bi morala izboljšati in ali je vajina komunikacija uspešna.

  • Plešita in igrajta nogomet. Tu mislimo na to, da se preizkusita v konjičkih drug drugega. Dovolita se naučiti nekaj osnovnih korakov in početi to, kar vaju kot posameznika osrečuje. Morda najdeta novo skupno strast ali pa se od srca nasmejita, ko enemu od vaju ne bo šlo najbolje.

  • Obiščita adrenalinski park. Udeležita se predvsem aktivnosti, pri katerih bosta odvisna drug od drugega in si bosta morala popolnoma zaupati. To bo zagotovo izboljšalo vajino komunikacijo, oba pa bosta dobila potrditev, da lahko računata drug na drugega.

Preverite tudi: 

Sorodni članki

Kako veste, da se odnos s partnerjem krha?

Ko se odnos s partnerjem prične krhati, boste opazili nekatere znake, ki nakazujejo, da razmerje ni več tako trdno, kot je bilo nekoč.

10 aktivnosti, ki bi jih morale mame in hčere početi skupaj

Da se bosta še bolj povezali in utrdili odnos, se skupaj lotita nekaterih stvari.

5 načinov s katerimi utrdita razmerje

Vsak odnos se brez nenehnega utrjevanja skrha in razpade. Še posebej razmerje zahteva nenehno nego in trud, da bi lahko raslo in se razvijalo. Obstaja nekaj načinov, ki vama…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri