Pripravljeni ste na resno zvezo, vse kar potrebujete je resen, ustrezen partner. Najti pravi tip ljudi, ki bi vam bili všeč, pa je nekoliko težje. Končno najdete popolno osebo, kmalu pa se izkaže, da ima veliko več napak, kot je bilo sprva videti.

Slika 1/4

Zavedla vas je maska

Kdo si ne želi tega popolneža? Vsi ga poznamo. Pristopi od nikoder, vas prebere kot knjigo in ve, kaj mora reči, da vam popiha na dušo. Razume, kaj vas teži in si vzame čas za poslušanje. Z veseljem ga spustite v svoje življenje in nekaj časa vse teče gladko. Počasi pa uvidite spremembe v osebnosti in neujemanje dejanj ter besed. Izkaže se, da ni oseba, za katero se izdaja. Obdarjen je le s talentom govora, to pa je tudi vse. Zgradil je svojo masko, s katero omreži ženske, dokler se ne razkrije njegov pravi jaz.

Profimedia

Preberite tudi: 

Sorodni članki

Stvari, ki bi jih morala partnerja v resnem razmerju vedeti drug o drugem

Resno razmerje zahteva določene stvari, ki so ključne, da bi se to obdržalo do konca. Seveda to ne pomeni, da morata imeti s partnerjem popolnoma iste želje, hobije, okus za…

Če želite najti pravo ljubezen, se izogibajte takim razmerjem

Ko iščete pravega partnerja in veste, da princi na belem konju iz pravljic niso resnični, se izognite tudi tem trem vrstam razmerja.

6 fraz, ki kažejo na to, da partnerju ne morete zaupati

Če imate občutek, da partnerju ne morete povsem zaupati, se v tem morda skriva nekaj resnice. Skrb zagotovo vzbudijo takšne izjave.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri