tek_bozickov_2016_foto_spela_bokal-67-of-165

Tudi letos se bomo dobili v parku Tivoli in tekli oz. hodili za dober namen.

Rdeči noski so klovni zdravniki, ki obiskujejo bolnike, še posebej mlajše, v slovenskih bolnišnicah. Obiskujejo jih, pa naj sije sonce, dežuje, sneži, tudi če je gneča v prometu. Vedno prispejo na cilj in vedno, ko zapustijo bolnišnice, jim v pozdrav mahajo nasmejani obrazi.

In vsi, ki vemo, kako veliko in pomembno delo opravljajo, se bomo letos 14. decembra ob 18. uri spet zbrali v ljubljanskem Tivoliju na 14. Dobrodelnem teku in pohodu Božičkov.

Z zbranimi sredstvi bomo omogočili, da bodo klovni zdravniki lahko še najprej uspešno in z vsem srcem opravljali svoje delo.

Zakaj se nam letos ne bi pridružili?

Pridite tekači, na 6- ali 12-kilometrsko progo, in pohodniki sami ali v dvoje, z otroki, kužki in ostalimi spremljevalci, ter se podajte po 2-kilometrski poti. Prispevek (za posameznike znaša 7 €, za skupine ali družine pa 5 € na osebo) bo v celoti namenjen Rdečim noskom.

In zakaj bo tokrat res posebno?

Organizatorjem teka, spletnemu portalu Tekaški forum, se je letos pri organizaciji pridružilo podjetje Lidl Slovenija kot generalni partner dogodka, ki bo donacijo, zbrano s strani tekačev in pohodnikov, še povečal - dodatno bodo prispevali po 1 evro za vsakega prijavljenega udeleženca.

Seveda bo poskrbljeno tudi za okrepčila, Zavod Pod strehco bo iz Lidlovih sestavin pripravil brezplačen obrok za vse tekače in pohodnike. Za sladkosnede bomo poskrbeli s slastnimi Lidlovimi palačinkami, izkupiček od prodaje le-teh pa bo šel v roke marljivim pekom Zavoda pod strehco. Prav tako ne bo manjkalo dobre glasbe in zabavnega ogrevanja z Rdečimi noski in Zdravkom Lidlom.

Migajte z nami za dober namen!

Prijave in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani www.tekbozickov.si

V primeru slabega vremena je rezervni datum za 14. Dobrodelni tek in pohod Božičkov petek 21. december.

Sorodni članki

Koliko Božičkov bo letos teklo v Tivoliju?

Še dober teden dni nas loči od 14. Dobrodelnega teka in pohoda Božičkov! In že več kot 300 Božičkov je pripravljenih. Boste med njimi?

9. dobrodelni tek in pohod Božičkov

V parku Tivoli v Ljubljani se bodo v soboto, 22. decembra, ob 18. uri, zbrali ljubitelji športa in rekreacije ter se že tradicionalno podali na 9. dobrodelni tek in…

10. dobrodelni tek in pohod Božičkov

V petek, 20. decembra 2013, bodo park Tivoli v Ljubljani znova preplavili Božički.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri