ancnik

Tai či čuan lahko opredelimo kot način zbliževanja človeka z naravo, ki nam pomaga izpolnjevati težnjo po zdravem načinu življenja, saj vpliva na boljše ravnotežje, dobro telesno koordinacijo in gibljivost, pravilno telesno držo, kondicijo, primerno telesno težo in posledično na dolgo ter kakovostno življenje.

Poudarja dihanje in občutek za čas. Učinkuje tudi proti stresu, kar lahko razumemo kot proces usklajevanja med našimi čustvi in umom. Pospešuje notranje procese v organizmu in je, tudi zaradi tega, ker spodbuja našo vitalnost v vseh starostnih obdobjih, uspešna metoda samozdravljenja.

Kdaj: V četrtek, 6. oktobra 2011 ob 20.30.
Kje: Telovadnica stare OŠ M. Pečarja v Črnučah (Dunajska 390, Ljubljana, vhod skozi igrišče).
Program: 30 urni tečaj za odrasle.
Cena: 210 €, ob plačilu v enkratnem znesku prejmete darilo: knjigo T. Ančnika (2009) Tai chi chuan - Izziv notranje igre. Lahko se odločite za obročno plačilo, in sicer prvega plačate ob vpisu, drugega pa v novembru.

V primeru, da ugotovite, da vam vadba ni pisana na kožo, se lahko po prvi uri premislite. V tem primeru vam vadbeno uro podarimo.

Sorodni članki

Na tečaj tai či čuana

To soboto in nedeljo se lahko udeležite seminarja tai či čuana z mojstrom te veščine Tonetom Ančnikom. Seminar bo potekal v telovadnici stare OŠ Maksa Pečarja na Dunajski 390…

Ni še prepozno, da pridete v formo!

Trenirajte skupaj s Tonetom Ančnikom - vpisujemo v nove tečaje taj či čuana, či gonga in karateja.

Vabljeni na delavnice samoobrambe, qigonga in tai ji quana

Ni še prepozno, da pridete v formo. Zato vas v mesecu aprilu vabimo, da se pridružite trem samostojnim delavnicam za odrasle, ki vas bodo popljale v svet borilnih veščin. Za…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri