martial-arts

Dvajset let je minilo, odkar je pričel s poučevanjem tai chi chuana... Vabljeni na seminar in kosilo s Tonetom Ančnikom.

Vabimo vas na seminar 'Z glavo in telesom do zdravja', ki bo v soboto, 2. marca 2013, od 10. do 14. v telovadnici FRS (pred vojašnico FRS v Mostah) na Leskoškovi v Ljubljani.

20 let tai chi chuana s Tonetom Ančnikom

V tem času so mnogi na različnih koncih Slovenije vadili pod njegovim vodstvom ter skupaj z njim odkrivali lepote in koristi te starodavne zdravilne veščine.

Obletnici primerno so pripravili seminar, ki ga namenjajo tako začetnikom in radovednežem, kot tudi vsem tistim, ki se s tai chi chuanom že ukvarjajo.

Z izbranimi vsebinami želijo odgovoriti na vprašanje, kako si lahko s pomočjo vadbe tai chi chuana izboljšamo kakovost življenja. Med drugim bo govora tudi o zdravju, telesni drži, notranji in zunanji harmoniji, odpravljanju stresa ipd.

Vse skupaj bo strjeno v:
  • delavnico Sestav dihalnih in energetskih vaj,
  • predavanje in pogovor o tai chi chuanu ter
  • delavnico Tai chi chuan ni le preprosta telovadba.

Cena seminarja je 40 €.

V kolikor si, poleg predhodne prijave, zagotovite tudi letak in ga izpolnjenega predložite ob prihodu na seminar, plačate samo 20 €. Letaki so bili razdeljeni med vse tiste posmeznike, društva, podjetja in ustanove, s katerimi so pri v preteklem obdobju kakorkoli sodelovali... akcija pa je še v teku.

Kdo bo odšel na kosilo?

Med udeleženci seminarja bodo izbrali osmerico, ki jo bodo še isti dan, torej v soboto, 2. marca, ob 15. uri povabili na kosilo in klepet s Tonetom v restavracijo Veliki Hong Kong v Črnuče.

Zdaj se že lahko prijavite...

Prisrčno vabljeni.

Sorodni članki

Tai chi chuan

Tai chi chuan je starodavni gibalni ritual kitajskega izvora. Današnjo podobo je dobil po dolgotrajnem razvoju. Prepoznamo ga po (največkrat) počasnem, nežnem in nihajočem skoraj…

Dol s stresom!

Bi se radi za vedno znebili stresa? Potem vam predlagamo, da se udeležite brezplačne predstavitvene ure tai chi chuana.

Predstavitev knjige Toneta Ančnika

Vse prijatelje, ljubitelje zdravega načina življenja, športnike in rekreativce vabimo na predstavitev nove knjige Toneta Ančnika Prisluhnimo telesu: Sestav dihalnih in energetskih vaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri