10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Evropski fitness leader tudi v Supernovi!

Evropski fitness leader tudi v Supernovi! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 12. 2018 Promocijsko sporočilo

V ljubljanskem nakupovalnem centru Supernova se 8. decembra odpira že tretja trgovina največjega evropskega 'leaderja' na področju fitnesa in športne prehrane.

Polleo Sport si prizadeva premagovati slabe navade in doprinaša k razvoju in izobraževanju na področju športne prehrane ter zdravega in aktivnega življenja. Ob Polleo Sportu meja ni! Kombinacija najkvalitetnejših izdelkov na tržišču, ki so podprti z nasveti vrhunsko izobraženih svetovalcev, je tista, ki vam bo ponudila rešitev za vsak vaš športni cilj ter vam pomagala premagati dosedanje slabe navade.

Simbolično rušenje Zidu slabih navad, ki se odvija na vsaki uradni otvoritvi Polleo Sporta, predstavlja zmago nad slabimi navadami vseh nas.

Z rušenjem zidu pod voditeljsko palico Uroša Bitenca nova poslovalnica uradno odpira svoja vrata, kar se bo zgodilo 8. 12. 2018 točno ob 12:00.

S tem se bodo uradno odprla vrata v najnovejši center fitnes sveta, ki nudi športno prehrano, specializirana oblačila in obutev za trening, bio prehrano, športne ure, ter borilno in fitness opremo.

Ines Erbus: »Prav vsak izmed nas ima kakšno slabo razvado, ki jo želi spremeniti, imam jo tudi sama! Odličen je čas, ki se nam približuje – novo leto ter z njim nove zaobljube. Srečna sem, da sem del Polleo Sporta, saj lahko skupaj z njimi premagam svoje slabe navade. Ob tem pa je tudi vsaka otvoritev noro zabavna in komaj čakam, da se podružimo na že tretji otvoritvi v Ljubljani!«

Na dan otvoritve vse obiskovalce pričakujejo nagradne igre, degustacija izdelkov, popusti na celoten asortiman do kar 53 %, celodnevni zabavni program in nepozabno rušenje zidu slabih navad!

Z levjimi koraki po Sloveniji

Edinstvenega koncepta in kvalitete Polleo Sporta niso prepoznale le največje svetovne blagovne znamke, temveč tudi najbolj vrhunski športniki Slovenije, kot so Edo Murić, Ilka Štuhec, Peter Kauzer, ter številni drugi, ki skupaj z ostalimi privrženci aktivnega in zdravega načina življenja gradijo največjo fit skupnost v Sloveniji. Koncept, ki se zaradi svoje edinstvenosti, ki vam omogoča, da za svoj aktiven življenjski stil najdete prav vse na enem samem mestu, širi s svetlobno hitrostjo po Sloveniji!

Center managerka Saša Lenič: »Z veseljem pričakujemo otvoritev najmodernejše in najkvalitetnejše trgovine na področju fitnessa in športne prehrane. Tako bomo tudi našim obiskovalcem omogočili dostop do vrhunskih blagovnih znamk in kvalitetnega svetovanja s področja zdravega načina življenja. Ponosni smo, da naš center razvijamo v skladu s trendi, ter da bomo našim kupcem lahko olajšali pot do zdravega in aktivnega življenja.«  

 

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri