Pohod ob reki bo zopet povezal Domžale in Kamnik

28. maj 2019 | ob , pohod , reki | Promocijska objava
unnamed

V soboto, 8. junija, bomo s pohodom ob Kamniški Bistrici že četrto leto povezali Kamničane, Domžalčane in okoličane. 

Občini Domžale in Kamnik že leta gradita poti ob reki Kamniški Bistrici, ki ustvarjajo prostor za rekreacijo v obeh občinah in ju povezujejo. Pot bomo letos že četrtič povezali v rekreativno-turistično-kulturnem vzdušju s pohodom od Glavnega trga v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah. Na 14-kilometrski trasi se bodo pohodniki lahko ustavili na več kot petnajstih točkah, kjer bo poskrbljeno za prijetno druženje in zabaven program. Na postojankah se bodo udeleženci lahko osvežili in okrepčali, pozabavali ter se seznanili s koristnimi informacijami.

pohod ob reki

Pohodniki lahko prehodijo le del poti, ki je primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti (tudi za otroke). Tisti, ki bodo prehodili vso pot, bodo nagrajeni z enodnevno vstopnico za domžalski ali kamniški bazen, veljavno do konca junija.

pohod ob reki

Družili in povezovali pa se ne bodo le pohodniki. Na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom se bosta že tradicionalno srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

*Tudi letos bo za pohodnike urejen brezplačen prevoz na izhodiščno točko ali do nje in brezplačna voda na celotni trasi. 

Vse aktualne informacije pred pohodom lahko udeleženci dobijo na spletni strani www.pohodobreki.si ali FB profilu Pohod ob reki.

Sorodni članki

Ideja za izlet: Ob bregovih Kamniške Bistrice

Sprehodimo se ob bregovih Kamniške Bistrice in raziščimo še okolico. Znamenitosti in kotičkov, ki jih moramo obiskati, je več kot dovolj, verjetno en vikend ne bo dovolj.

Pridružite se vseslovenski akciji Očistimo naše gore v Kamniški Bistrici

Vseslovenska planinsko-ekološka akcija Očistimo naše gore prihaja v Kamniško Bistrico. Čistilno akcijo v okolici tamkajšnjega planinskega doma pa bodo v pestrem programu…

Gremo na Pohod po Jurčičevi poti!

Tudi letos vabljeni na tradicionalni, tokrat že 24. Pohod po Jurčičevi poti, ki bo potekal v soboto, 4. marca 2017. Začelo se bo med 7. in 10. uro v starem mestnem jedru v…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri