karl-s-1051389-unsplash

O tem, kako lahko v naravi spoznate pravo naravo človeka. 

Preden sem spoznala svojega fanta, sem moške, s katerimi sem se dobivala, vedno postavila na "test". Preden me pričnete obsojati, naj povem, da gre za zelo preprost in neboleč test, ki prinese hitre ter učinkovite rezultate. Lahko ga preizkusite tudi sami v svojih odnosih. 

Test je sledeč. Nekje po petem zmenku sem fanta povabila na pohod. Nič pretresljivega. Podala sva se na kakšno štiri ali pet kilometrov dolgo pot v gozd ali v hribe. Dan pred tem sem ga povabila in mu povedala, kakšne načrte imam za vikend. 

Že prve minute, ko sva se dobila pred začetkom pohoda, so indikator, kako se bo test obrnil. 

Je bil oblečen v kavbojke? Kje ima nahrbtnik? Res misli, da ne bo potreboval vode naslednjih par ur? 

Poleg pripravljenosti pa sem iskala predvsem entuziazem in navdušenost. Kdo se ne bi veselil prve pustolovščine s svojim novim dekletom? 

Bistvo pa je, da se v divjini pokaže resnična duša in osebnost. Tako lahko hitro ugotovimo, ali je odnos na mestu ali ne. Ko si z nekom v divjini vsaj nekaj ur (brez telefonskega signala), je potrebno zaupanje, spodbujanje drug drugega, prisiljen si imeti pristne pogovore in tako tudi zlahka ugotovimo, ali smo kompatibilni z nekom ali ne. 

Na ta način sem zavrnila kar nekaj moških. Zakaj? Zaradi njihove nejevolje, pomanjkanja sodelovanja, nesposobnosti povezave z menoj, pomanjkanja občutka za naravo in občudovanja lepot. 

Sama se rada odklopim od ponorelega sveta in občudujem naravo, kadar je to le mogoče. Ne predstavljam si, da imam partnerja, s katerim si ne morem deliti ljubezni do narave. 

Podobne "teste" sem naredila tudi s prijatelji in tako tudi izboljšala marsikatero prijateljstvo, ki je v naravi dobilo novo dimenzijo in postalo še globlje. 

Partnerji nas med avanturami v naravi lahko vidijo v vseh možnih pogojih - ko smo izmučeni, lačni, popikani od žuželk, ko smrdimo, ko nas popade panike ali si zvijemo gleženj. 

Prijateljem med pohajkovanjem ni mar, kako izgledamo, koliko denarja imamo, v kaj smo oblečeni (razen tega, da smo oblečeni vremenu primerno). Zanima jih naše zaupanje, sposobnost spodbujanja in naš odnos do narave. 

Skupne izkušnje pa lahko neverjetno okrepijo in tudi obržijo odnose. 

Nekaj je zagotovo; narava nam lahko pomaga najti najboljše ljudi v življenju. 

prirejeno po: girlswhohike.net

Poglejte si še: 

Sorodni članki

Kako v manj kot petih minutah ugotovite, ali je prava

Recimo, da vam je, kakor se temu pravi, padla sekirica v med.

Zabavne aktivnosti, ki jih morate preizkusiti to poletje

Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto zastavijo stvari, ki jih bodo opravili to poletje, vendar načrt vedno pade v vodo? Cilje si začrtajte natančneje in ustvarite seznam...
None

Ko govorijo dekleta

Govorijo o seksu. Se pogovarjajo o vas?
Najbolj brane vsebine

6 zdravilnih lastnosti kakija

Kaki je prava mala zakladnica hranilnih in zdravih sestavin. Poglejmo si, na kaj vse blagodejno vpliva. 
Več...

25 neverjetnih učinkov tibetanskih vaj na telo in duha

Ljudje iz različnih starostnih skupin, ki so vsaj en mesec izvajali tibetanske vaje, pričajo o presunljivih rezultatih. Poskusite z vajami tudi vi in doživite izboljšanje na nivoju telesne gibčnosti, zdravja, notranjega miru in življenjske energije.
Več...

Jesenski okusi: Polnjena in pečena jabolka

Ko boste preizkusili naslednji recept, boste oboževali jabolka. Sladica je primerna tudi za jesenske zabave ali le kot sladek prigrizek na deževen dan.
Več...

Če opazite naslednje znake, je z vašim črevesjem (verjetno) nekaj narobe

Z nezdravim črevesjem povezujemo nekatere znake, ki ste jih verjetno pripisali čemu drugemu. Preverite, ali jih imate.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri