Hyundaijev dan na Vranskem

15. maj 2019 | električno vozilo , Hyundai , test | Promocijska objava
fc1_0819

Vas zanima, kako deluje najnovejša varnostna tehnologija v vozilih Hyundai? Vabimo vas, da delovanje sodobnih varnostnih sistemov preizkusite tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem boste lahko preizkusili delovanje različnih sistemov, ki v vozilih Hyundai zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti potnikov in ostalih udeležencev v prometu.

Na Hyundaijevem dnevu na Vranskem boste lahko v soboto, 25. maja, med 10. in 17. uro brezplačno preizkusili delovanje naprednih varnostnih sistemov, ki potnikom v vozilih Hyundai in drugim udeležencem v prometu zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti.

Različne Hyundaijeve varnostne sisteme boste preizkušali z vožnjo po poligonu AMZS Centra za varno vožnjo. Na voljo bo tudi izkušnja v simulatorju prevračanja; vozila pa boste lahko testirali tudi zunaj poligona in na terenski vožnji.

Hyundai bo posebej za to priložnost na ogled postavil vsa svoja vozila. Predstavili se bodo električna Kona in IONIQ (električni, priključni hibrid in hibrid), pa tudi najnovejši Hyundaijev terenec Santa Fe, čistokrvni športnik i30 Fastback N in nova športna serija vozil N Line.

Na Vranskem vas bo poleg testnih voženj čakal tudi pester spremljevalni program. Da se boste preizkušanju avtomobilov lahko posvetili v miru, pa bodo izkušeni animatorji poskrbeli tudi za varstvo vaših otrok.

Prijavite se brezplačno.
Pridete 25. maja na Vransko? Brezplačno se prijavite na preizkus varnostnih sistemov vozil Hyundai na tej povezavi.
Sorodni članki

Terenska akcija za zmanjšanje uporabe telefonov in boljšo pripetost med vožnjo

Javna agencija RS za varnost prometa (AVP) bo od 27. marca 2019 dalje, v prometnih konicah na nekaterih večjih križiščih in krožiščih po Sloveniji izvajala posebno akcijo, s…

Začela se je nacionalna preventivna akcija za varnost motoristov

Pod okriljem Agencije za varnost prometa (AVP) se je v sodelovanju s Policijo začel prvi del nacionalne preventivne akcije za varnost motoristov.

Ste odložili mobilne telefone in pripeli varnostne pasove?

Javna agencija RS za varnost prometa je od 27. marca do 2. aprila 2019 v prometnih konicah na 30-ih lokacijah v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru izvajala posebno terensko…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri