bike-ride-pohorje

Bike festival na Pohorju se bo odvijal v nedeljo, 7. avgusta 2016. Osrednji dogodek je nedeljski Bike ride Pohorje, na katerem pričakujejo množico kolesarjev z vseh koncev Slovenije, pa tudi iz tujine, predvsem Hrvaške in Avstrije. Vse pa čakajo fantastične nagrade.

Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam – mladim, starejšim, družinam ... Gre za idilično kolesarsko prireditev v Sloveniji, saj celotna proga poteka na nadmorski višini med 1000 in 1400 m, izključno po makadamu.

Za manj izkušene kolesarje je pripravljena 28 km, za bolj izkušene pa 49 km dolga idilična trasa med pohorskimi gozdnimi rezervati – brez enega samega kilometra asfalta! Zaradi vožnje na območju gozdnih rezervatov, organizatorji še posebno skrb namenjajo ozaveščanju o zelenem turizmu in čistem okolju.

Hlad pohorskih gozdov bo v vročem avgustu zagotovo prijal.

Zadnji dan za spletne prijave je sreda, 3. avgust!

Dodatne informacije in prijave: www.bikefestival.si

Sorodni članki

Bike festival na Pohorju - veliko vseslovensko srečanje gorskih kolesarjev

Vikend pred nami obeta največje in nepozabno druženje rekreativnih gorskih kolesarjev v Sloveniji - Bike festival na Pohorju. Predprijave po ugodnejši ceni le še do 21…

Bike festival na Pohorju - tudi letos gremo na največje druženje rekreativnih gorskih kolesarjev

Bike festival na Pohorju tudi letos vabi na največje druženje rekreativnih gorskih kolesarjev v Sloveniji. Odvijal se bo v nedeljo, 3. avgusta 2014.

Bike festival na Pohorju

V soboto, 24., in v nedeljo, 25. avgusta 2013, se v objemu pohorskih gozdov obeta največje in nepozabno druženje rekreativnih gorskih kolesarjev v Sloveniji – Bike festival.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri