kosarka-kzs-dekleta-vpis

KZS in Združenje ženskih klubov Slovenije vabi vse deklice k vpisu. Poiščite najbližji klub, šole in kontaktne osebe, ki vam bodo pomagale pri vpisu vašega otroka.

Začela se je velika kampanja, s katero želijo KZS, Združenje ženskih klubov Slovenije in klubi spodbuditi k vpisu deklet v košarkarske klube po vsej državi.

V vsaki deklici se skriva velika igralka

Kampanja promocije ženske košarke ima tudi svojo ambasadorko – Niko Barič, ki je prava borka. V otroštvu je premagala težko bolezen, a je to ni zaustavilo, da se k svoji največji ljubezni ne bi vrnila še močnejša.

V slovenski ženski članski reprezentanci je prvič nastopila le pet dni pred svojim 16. rojstnim dnevom, leta 2011 pa je bila imenovana za najboljšo evropsko košarkarico do 20 let. Preko Trbovelj in Celja jo je klubska športna pot popeljala k Spartaku v Rusijo, naglo pa se bliža dan, ko bo prvič zaigrala tudi v ženski različici ameriške lige NBA, v katero je bila izbrana na naboru leta 2012. Nika je tako dokazala, da se z željo lahko naredi vse, in je zagotovo velik vzor in navdih vsem nadobudnim bodočim in že aktivnim košarkaricam.

Vabljeni k vpisu

Sezona za dekleta U11 se začenja januarja, za dekleta U9 pa aprila 2015.

Poiščite klub v svoji bližini na www.kzs.si/vpis

Sorodni članki
None

Razbijamo stereotipe: Zakaj bi se morale tudi deklice preizkusiti v nogometu

Tudi ženske imamo rade nogomet. Rade ga gledamo in spremljamo. Rade pa se tudi ukvarjamo s športom, ki morda ni tipično ženski, tudi z nogometom. Ženski nogomet smelo stopa po…

Pomembni košarkarski dogodki v letu 2015

Leto 2015 je za slovensko košarko znova zelo pomembno leto. Da ne boste katerega od priljubljenih dogodkov zamudili, so poskrbeli na KZS s prenovljenim in dostopnejšim koledarjem.
None

Razbijamo stereotipe: Tudi punce igrajo hokej

Ste vedeli, da je ženski hokej na ledu eden izmed najbolj razvijajočih se športov v Severni Ameriki? Tudi v Sloveniji hokejski klubi v svoje vrste vabijo dekleta, ki so…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri