To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Maja Ferme: Za kreativnost in inteligenco

12. 5. 2008

»Jogijski položaj za vitko in prožno telo je moj najljubši, saj blagodejno vpliva na številne notranje organe in jih revitalizira. Obenem pa s tem položajem preusmerjam spolno energijo v možgane za spiritualne namene, povečujeta pa se tudi kreativnost in inteligenca.

Ta položaj masira trebušne organe in odpravlja prebavne težave, blagodejno vpliva na hrbtenične živce, živce v vratu in na ščitnico. V tem položaju zaradi maksimalne razširitve prsi organizem prejme več kisika, kar vpliva tudi na druge organe.

Za ta položaj je treba predhodno izvesti sklop drugih jogijskih vaj, s katerimi se pripravim, saj lahko nasprotno pride do hujših poškodb, « opozarja modna oblikovalka Maja, ki se je pravilne izvedbe naučila v jogij­ski šoli Tara Yoga Center v Ljubljani. »Center sledi posebnemu programu biharske šole joge, ki je najstarejša univerzitetna ustanova za napredne študije jogijskih znanosti. «

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri