rdeci-noski

Dobrodelno kolesarjenje, tek, plavanje, zumba, spinning in še kaj. V petek, 27. aprila 2012, v Termah Ptuj, kjer bomo združili prijetno s koristnim – z miganjem bomo poskrbeli za svoje telo, z zbranimi prispevki pa pomagali bolnim otrokom.

Pomagajmo tistim, ki nas potrebujejo!

Namen dobrodelno-športne prireditve je z zbranimi sredstvi omogočiti bolnim otrokom, pacientom SB Ptuj, pogostejše obiske 'klovnov zdravnikov – Rdečih noskov'.

Začetek dogodka bo ob 12. uri.

Preizkusili se boste lahko v svoji najljubši športni panogi (v teku, kolesarjenju, plavanju, plesu ...) ali pa v vsaki po malo. Ker je prireditev dobrodelna, merjenja časa ne bo, saj je pomembno le to, da se družimo, zabavamo in s tem storimo nekaj dobrega.

Za jedačo, pijačo in dobro družbo bo poskrbljeno, dogajanje pa bodo s svojo prisotnostjo še dodatno popestrili znani športniki in športnice ter druge znane osebnosti.

Prijava

Do 25. aprila 2012 na spica-ptuj.si ali na dan prireditve na štartno/ciljnem prostoru med 9.00 in 17.30 uro.

Donacija/prijavnina: 10 €, skupinske prijave (min. 10 oseb) 7 €.

Dodatne informacije

Spica-ptuj.si in po e-pošti: kdspica.ptuj@yahoo.com ali telefonu: Jernej 041/986-998, Maja 041/597-592, Aljoša 041/549-032.

Sorodni članki

9. dobrodelni tek in pohod Božičkov

V parku Tivoli v Ljubljani se bodo v soboto, 22. decembra, ob 18. uri, zbrali ljubitelji športa in rekreacije ter se že tradicionalno podali na 9. dobrodelni tek in…

10. dobrodelni tek in pohod Božičkov

V petek, 20. decembra 2013, bodo park Tivoli v Ljubljani znova preplavili Božički.

Koliko Božičkov bo letos teklo v Tivoliju?

Še dober teden dni nas loči od 14. Dobrodelnega teka in pohoda Božičkov! In že več kot 300 Božičkov je pripravljenih. Boste med njimi?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri