sneg-kolo-zima

Za mano je že 12 aktivnih dni v letu 2017. Ja, danes smo 12. januarja in nič ne goljufam, samo malce trpim, ker sem se odrekla kruhu in čokoladi, ter močno mi je žal, da sem navdušeno v službi na glas povedala idejo, da bi o svojih 365 aktivnih dneh pisala blog.

Ampak zdaj ni poti nazaj, treba bo zatreti prirojeno lenobo in se lotiti dela. Skratka aktivnost sem z lahkoto vpletla v vsak dan, za mano so trije dnevi v fitnesu, najbolj mrzel dan v tednu pa sem sproščala mišice na kolesu in peš. Včasih enostavno ne morem biti več v zaprtih prostorih in moram na zrak, in če vam pove po resnici, tistih minus 13 na kolesu, pod puhastim plaščem, dvojno kapo in debelimi rokavicami, sploh ni bilo tako mrzlih. Po dolgem času sem res dobro spala in nisem že ob treh zjutraj razmišljala, zakaj za vraga sem si kupila nove čevlje in kako mi bo do petka uspelo končati vse članke.

Skratka leto 2017 se je začelo odlično, lenoba se sicer vsak dan oglasi, a jo uspešno zatrem, močno mi manjkata čokolada in kos kruha ob jutranjem jajcu in solati, a ker sem po horoskopu bik z veliko začetnico, mislim, da bo šlo. Upam, da mi bo tale blog uspelo pisati vsak, no, če ne vsak, pa vsaj vsak drug dan. In kot pravi lektorica Saša, ki bo morala zdaj lektorirati še tale moja bluzenja: če je vojna, je vojna za vse.

Pridružite se mi in naredite vsak dan aktiven dan in se skupaj znebimo razlogov, zakaj prav danes nimamo časa in volje za gibanje.

Svojo zgodbo, kako vztrajate, kako naredite vsak dan akitven dan ... nam lahko pošljete na aktivni.si@adriamedia.si.

Tina, 365 dni aktivna urednica Lize

  • Več o Tininem izzivu so lahko preberete tukaj.

Sorodni članki

Vsak dan je lažje migati kot vsak drug ali tretji dan

Zaenkrat mi je tale moj osebni izziv - 365 aktivnih dni - strašno všeč. Vsak dan oziroma zadnje čase predvsem vsako jutro sem zelo zadovoljen človek, ki se po treningu z lahkotnim korakom…

Izziv 365 aktivnih dni in 0 izgovorov

Vse skupaj se je zgodilo zelo spontano.

Snežni tek in 83-letni navdih

Okej, pri pisanju sem malo lena, miganje mi gre krasno in kljub snegu, mrazu, gneči v fitnesu in odličnim izgovorom, ki so zagotovo boljši od vaših, nisem zamudila…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri