OMV Slovenija nudi razvejano mrežo vrhunskih avtopralnic po Sloveniji.

Čiščenje avtomobila je nekaj povsem vsakdanjega. Vsaj med letom. Pozimi pa navadno na to kar pozabimo. Temperature se spustijo, zebe nas v roke, voda na jeklenem konjičku zmrzuje in pranje avtomobila raje kar preskočimo. Se sprašujete, zakaj bi pozimi sploh prali avto, če bo čez naslednjih nekaj metrov spet umazan?

Ceste bodo kmalu posute s soljo in peskom. Sneg, dež in megla bodo na avtomobilu pustili posledice. Zelo pomembno je torej, da avto redno vozite v avtopralnico, saj boste le tako sproti spirali z njega umazanijo in sol. Sol je namreč tista, ki najbolj škoduje. Pranje jeklenega konjička v zimskem času bo podaljšalo njegovo ohranjenost. Ne samo, da je čiščenje pozimi potrebno, prati ga je treba celo pogosteje kot v drugih letnih časih.

OMV Slovenija razvaja z mrežo vrhunskih avtopralnic

Kot se zavedate, kako pomembno je v hladnih zimskih dnevih ohranjati kožo v zdravem stanju, tako so tudi v OMV Slovenija poskrbeli za posebno nego avtomobilov. Poleg pranja vse avtopralnice OMV Top Wash zagotavljajo tudi visoko kakovostno sušenje, ki bo še dodatno ohranjal vrednost vašega vozila. Široka mreža avtopralnic OMV Top Wash po vsej Sloveniji omogoča izbiro med kar tremi čistilnimi programi, s pomočjo katerih boste vozilo temeljito očistile, poskrbeli pa bodo tudi za prvovrstno nego in dolgoročno zaščito.

Skrbijo za okoljske standarde

Poleg vrhunskih programov pranja vozil pri OMV skrbijo za zaščito okolja, saj so vse avtopralnice posodobljene v skladu z najnovejšimi ekološkimi zahtevami in tehničnimi dognanji. Na ta način zmanjšujejo negativne vplive na okolje in skrbijo, da naša narava ostaja čista. V avtopralnicah OMV Top Wash pri pranju vozil uporabljajo do 80 odstotkov reciklirane vode in samo tista kemična sredstva, ki so izdelana v skladu z mednarodnimi okoljskimi standardi.

Torej, če je le mogoče, pozimi redno čistite vsaj podvozje in blatnike, saj boste le preprečevali korozijo in rjavenje podvozja. In ko bo zunaj zelo mrzlo, poskrbite za notranjost vozila. Obrišite prah in posesajte avtomobil z enim najsodobnejših samopostrežnih sesalnikov. V eni od OMV Top Wash avtopralnic poskrbite za lepo notranjost in dodatno ugodje pri vožnji.

 

Sorodni članki

Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar?

Eden najbolj priljubljenih slovenskih športnikov, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, Filip Flisar je znan po tem, da je vedno v akciji. Tokrat ga nismo ujeli...

Kupujete nov avto? Spoznajte očarljivo Mazdo CX-3!

Šport je v Sloveniji pravzaprav del splošne kulture, ki pomembno bogati naša življenja in tako predstavlja prvino njegove kakovosti. Aktivno življenje v urbani džungli danes...

Z najboljšo kavo do okolju prijaznega delovanja in manj odpadkov

Slovenci veljamo za velike ljubitelje kave – ta nam ne predstavlja več zgolj napitka, temveč ritual, ki se ga poslužujemo celo večkrat dnevno. Hiter življenjski ritem nas je privedel...
Najbolj brane vsebine

9 fizičnih bolečin, ki so povezane s čustvi

Fizične bolečine so lahko povezane s čustvi. Poglejmo, kje so lahko morebitni vzroki. 
Več...

Tega o svojem telesu verjetno niste vedeli (in zakaj morate skrbeti zanj)

Koliko pravzaprav veste o svojem telesu? O tem, kar se dogaja pod površjem in česar ne morete videti? Tu je nekaj nenavadnih dejstev, ki vas bodo opomnila, da morate vsak dan poskrbeti zase.
Več...

Zakaj bi morali vikende rezervirati samo zase?

Biti vedno na voljo je naporno, tudi če so to bližnje osebe, ki potrebujejo vašo pozornost. Občasno bi morali vikend rezervirati samo zase, saj …
Več...

5 osebnostnih lastnosti, ki vam napovedujejo srečo

Res obstajajo (kot trdijo nekateri strokovnjaki) določene osebnostne lastnosti, po katerih lahko predvidimo, če bomo srečni ali ne? Nekateri menijo, da to drži. Jih imate?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri