omv

Že sedmo leto zapored so bila v Sloveniji podeljena priznanja Izbran Produkt leta, ki veljajo za največja priznanja, podeljena na podlagi glasovanja izključno potrošnikov. V raziskavi, ki jo izvaja priznana raziskovalna družba Nielsen, je bil OMV MaxxMotion Performance Diesel izbran kot najkakovostnejše in najbolj inovativno dizelsko gorivo v primerjavi s preostali izdelki na slovenskem trgu.

- Slovenski potrošniki so premium gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel izbrali za Produkt leta 2019.
- V neodvisni raziskavi so sodelovali izključno potrošniki in ocenjevali na podlagi kakovosti ter inovativnosti.
- Gorivo OMV MaxxMotion Diesel lahko vozniki na slovenskem trgu točijo na 15 bencinskih servisih OMV po Sloveniji.

Prejeti naziv Izbran Produkt leta predstavlja pomembno potrditev dolgoletnega strokovnega dela in prizadevanj inovacijske ekipe OMV, ki stremi k nenehnim izboljšavam svojih izdelkov in storitev ter na slovenskem trgu ponuja goriva najvišje kakovosti. Obenem pa je to priznanje tudi jasen pokazatelj, da slovenski vozniki cenijo in si želijo kakovostnih goriv.

OMV MaxxMotion Performance Diesel ima številne prednosti, saj vozilom omogoča brezhibno delovanje, voznikom pa brezskrbno vožnjo. MaxxMotion Diesel je prvo dizelsko gorivo v Sloveniji, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost tudi pri temperaturah do -40 stopinj Celzija (vrednost CFPP po EN 590*). Inovativna formula omogoča, da je motor zaščiten v zelo zahtevnih zimskih pogojih, voznikom pa omogoča brezskrbno vožnjo, nemoten zagon motorja in brezhibno delovanje vozila. Visokozmogljivo gorivo z naprednimi dodatki preprečuje tudi nastanek korozije na motorju, sistemu za vbrizg goriva in rezervoarju za gorivo. Obenem poskrbi tudi za odstranjevanje oblog z vbrizgalnih šob, s čimer se izboljša učinkovitost motorja, poleg tega pa se podaljša tudi njegova življenjska doba. Zaradi naštetih lastnosti je gorivo MaxxMotion Performance Diesel najboljša izbira tako v zimskih kot tudi toplejših razmerah.

V raziskavi, ki jo je izvedla mednarodna družba Nielsen je bilo s strani proizvajalcev nominiranih 164 produktov, inovativnost in kakovost izdelkov pa so ocenjevali izključno slovenski potrošniki. Gre za najobsežnejšo raziskavo na svetu, ki pridobiva mnenja potrošnikov o inovacijah in kakovosti na področju produktov. Nagrajeno gorivo bo odslej nosilo prepoznavni rdeči pečat Izbran Produkt leta, ki je jamstvo za kakovost, inovativnost in zadovoljstvo potrošnikov, ki so gorivo MaxxMotion Diesel izbrali kot najboljše gorivo.

* -40 °C je vrednost CFPP po standardu EN 590. Prednosti se lahko razlikujejo glede na vozilo, način vožnje in tehnično stanje motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki izpolnjuje minimalne zahteve po EU-standardu EN 590.

***

Sorodni članki

Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar?

Eden najbolj priljubljenih slovenskih športnikov, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, Filip Flisar je znan po tem, da je vedno v akciji. Tokrat ga nismo ujeli...

Kaj pomeni, če vozite ta avto?

Vozite Octavio? Kaj pa vaš sosed? Sodelavka? Svak? Gotovo poznate vsaj enega Slovenca s tem avtom! Že dolgo je med najbolj priljubljenimi in tudi leto 2017 je Octavia končala na...
Najbolj brane vsebine

Ste prepričani, da spite dovolj? Tu je 5 znakov, da vam v resnici primanjkuje spanca!

Morda ne občutite tiste opoldanske zaspanosti in pomanjkanja energije na sploh, a tu je nekaj manj očitnih znakov, s katerimi vam telo sporoča, da je v resnici že precej izčrpano.
Več...

13 korakov, kako spet začeti verjeti vase

Vsi se kdaj zataknemo v nekaj, kar nas ovira, včasih pa sploh ne najdemo prave motivacije, da bi začeli delati na spremembi, ki jo nujno potrebujemo. kako se zares vzljubiti in privabiti v življenje same dobre stvari? Postavite sebe na prvo mesto že danes!
Več...

3 nepričakovani znaki, ki kažejo na depresijo

Depresija se kaže na različne načine, nikoli ne vpliva le na razpoloženje. Pogosto spregledani znaki so naslednji …
Več...

Ne boste verjeli, kakšne POSLEDICE na telesu pušča vadba z utežmi (za zdravje gre!)

Če ste do sedaj vadbo z utežmi radi preskočili, boste odslej verjetno ravnali drugače. Navdušimo vas s posledicami, ki jih ta lahko prinese.
Več...

Koliko škode naredi sladkor našemu telesu?

Preveč sladkorja lahko hitro poskrbi, da bomo spoznali grenko plat življenja.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri