Kako si Eddie Hall popestri trening

Eddie Hall, najmočnejši silak v Veliki Britaniji, se je vaje potiska na klopi lotil nekoliko drugače. In še enkrat dokazal, zakaj mu pravijo Zver. 

Že pet let zapored Eddie Hall ohranja titulo najmočnejšega Britanca. Letos julija je postal prvi dvigovalec uteži, ki je uspel v t.i. deadlift dvigu - dvig iz mrtve točke - dvigniti 500 kilogramov. Resda se je takoj zatem onesvestil, ker mu je v glavi počila žila, ampak te zmage mu ne more nihče vzeti - vsaj dokler se ne najde nekdo, ki lahko iz mrtve točke dvigne polni avtomat za prigrizke. In preživi.

Hall je seveda priznal, da ga je ta podvig skorajda stal življenja. Je pa sicer Hall na letošnjem World's Strongest Man tekmovanju zasedel tretje mesto. 

193 centimetrov visok in 181 kilogramov težak silak, ki mu pravijo tudi Zver (The Beast - nadimek, ki ga je, sodeč po tetovažah, radostno sprejel), je sedaj ponovno navdušil s kratkim video posnetkom, v katerem si je vaje za prsni koš zamislil na svoj način. Namesto uteži sta se na drog pri potisku na klopi naslonila dva mišičnjaka in Eddie je začel s ponovitvami.

Kako neverjetno težka je izvedba takšne vaje, ne samo zaradi izjemne teže, ampak tudi dejstva, da obtežitev na oben straneh droga ni enotna, pa si lahko le mislimo. 

Sorodni članki
Zver je zmagovalna

Poglejte, kako se dvigne 463 kilogramov

Gregor Clegane, orjak z nadimkom Gora, ki služi kroni v HBO seriji Igra prestolov, ni več rekorder v dvigu uteži. Poglejte, kako se dvigne 463 kilogramov.

Poglejte si, kako z lahkoto dvigne 102 kilograma!

78-letna Shirley Webb je dokazala, da leta niso nič drugega kot le številka in da ni nikoli prepozno, da bi začeli z vadbo. Poglejte si video, kako z lahkoto dvigne…
None

Potisk na več načinov

Povečajte največjo obremenitev za 20 odstotkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri