10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Prvi športno-plezalni center v Ljubljani

3. 1. 2014

V zelenem predelu Štepanjskega naselja se je v začetku decembra v Ljubljani končno odprl največji in najsodobnejši športno-plezalni center pri nas –  Plezalni center Ljubljana.

Plezalni center Ljubljana je projekt zanesenjakov, ki so verjeli, da je objekt, namenjen športnemu plezanju, v Sloveniji nujno potreben, saj je zanimanje za športno plezanje izjemno, ustrezne infrastrukture, ki bi omogočala plezanje v vseh vremenskih pogojih, pa pri nas ni.

Z izgradnjo novega plezalnega centra, ki je bil zgrajen s pomočjo zasebnih investitorjev in banke, bo plezalcem na voljo 1.280 m2 plezalnih površin z visokimi (do 17 metrov) in balvanskimi (nizkimi) stenami s smermi različnih težavnostnih stopenj.

Plezalni center Ljubljana bo vsekakor prostor za tiste, ki jih je plezanje že zasvojilo, za resne tekmovalce in tudi za tiste, ki bi se radi plezalnih veščin naučili na novo.

Podrobnejše informacije o projektu Plezalni center Ljubljana najdete na www.plezalnicenter.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri