zajeta-slika3

Serija Cloud je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. V sezoni 2017⁄2018 smo serijo obogatili z revolucionarno tehnologijo svetovnega pokala, Servotec. Marlies Reich (Schild) nove smuči opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

AtomicCLOUD 12: VRHUNSKE SMUČI V SERIJI CLOUD S TEHNOLOGIJO SERVOTEC

Cloud 12 so vrhunske smuči in predstavljajo najnovejši dodatek k seriji Cloud. Ohranjajo lahkotnost smučanja ter stil vseh Cloud smuči in so opremljene s tehnologijo Servotec, ki zagotavlja brezkompromisno smučanje odličnim rekreativnim smučarkam. Nove smuči  Cloud 12 odlično dopolnjujejo serijo Cloud, ki jo sedaj sestavlja pet modelov, vključno z izjemno popularnimi smučmi Cloud 9.

CLOUD 9: ENE IZMED NAJBOLJ PRODAJANIH ŽENSKIH SMUČI NA SVETU!

Smuči CLOUD 9 so odlična izbira za vse dobre rekreativne smučarke, ki od smuči pričakujejo izjemen oprijem, odzivnost, hkrati pa želijo lahkotno smučanje tekom celega dne. V letošnji sezoni smo smučem dodalitehnologijo Servotec Light, ki omogoča večjo stabilnost ter lažje prehajanje med zavoji. Smuči CLOUD 9 odlično dopolnjuje eleganten izgled.

Marlies Raich: O Seriji Cloud

Smuči CLOUD 12 so narejene za smučarke, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, združenega z izjemno natančnostjo in lahkotnostjo. Kot bivša tekmovalka, zmogljivost smuči vedno postavljam na prvo mesto - zato sem navdušena nad novimi smučmi CLOUD 12, saj združujejo zmogljivost tekmovalnih smuči, v lahkotnejši različici.

SERIJA SMUČI ATOMIC CLOUD – Vrhunska izvedba, lahkotnost in vodljivost smuči, združeni v popoln dizajn!

Več informacij na: atomic.com

Sorodni članki

TESTIRAJTE: Nova sezona, Nove ATOMIC Smuči!

Razmišljate, da bi še pred prvim odhodom na bele strmine zamenjali smuči? Potem nikar ne zamudite odlične priložnosti! Odločite se za test smuči Atomic…

Nova sezona, nove Atomic smuči!

Pri Atomicu vsako sezono organiziramo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih, ter s tem omogočimo našim kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči. Zato tudi…

Preizkusi zimske novosti pri salomonu

Salomon predstavlja nove revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili obilo novosti. Da bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri