To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
5 slastnih pudingov s chia semeni
5 slastnih pudingov s chia semeni

Novi smučarski čevlji Salomon X-Pro z vgrajenimi 20-letnimi izkušnjami

30. 11. 2015 Promocijsko sporočilo

Znotraj udobje, zunaj pa natančnost – vse to je združeno v novih smučarskih čevljih Salomon X-Pro, ki jih lahko svoji nogi prilagodite v samo 20 minutah.

Bistvo zasnove družine teh čevljev je zunanja školjka, zgrajena s tehnologijo Twinframe, ki je sestavljena iz dveh delov. Na ta način so dosegli togost, hkrati pa prilagodljivost čevlja – točno na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno. Oversized pivot zagotavlja še večjo preciznost in učinkovitejši prenos sile na smuči.

Velika posebnost je tudi notranji vložek My Custom fit 3D, ki predstavlja 3-razsežno predoblikovanje notranjega čevlja na najbolj kritičnih delih stopala, okoli gležnja in pete. Običajni smučarski čevlji imajo notranji del sestavljen iz dveh ravnih kosov vezanega materiala, pri Salomonu pa so skupaj z najboljšimi strokovnjaki iz tega področja razvili prvi notranji čevelj, ki je dejansko zgrajen v treh razsežnostih in je oblikovan po stopalu. Tako so zagotovili boljšo prekrvavitev in ohranjanje naravne toplote, za še več natančnosti pa ga je mogoče tudi termično obdelati in oblikovati samo po stopalu.

Da bo prilagoditev nogi še popolnejša, lahko pri vašem najbližjem prodajalcu preoblikujete tudi zunanjo školjko s tehnologijo Custom Shell 360° v samo 20 minutah!

Kot pravijo pri Salomonu, so čevlji X-Pro zasnovani na osnovi 20-letnih izkušenj in izboljšav na področju prileganja in oblikovanja ter pomenijo izjemno ravnovesje med udobjem in vrhunsko izvedbo zavojev. www.salomon.com/si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri