krvavec_9pGazqL

Akcija Šolar na smuči je vseslovenski projekt smučarskega ozaveščanja šolskih otrok, ki vsako leto doseže zelo pozitiven odziv osnovnih šol po vsej Sloveniji. V akciji vsako leto sodeluje več kot 2300 otrok, ki se s smučišč vračajo z novo življenjsko izkušnjo, več kot polovica se s tem športom sreča prvič.

V tej zimi bo akcija Šolar na smuči namenjena četrtošolcem, v terminu od 21. do 25. januarja. V organizacijo akcije so poleg pobudnika in nosilca, smučarskega centra Krvavec (akcija poteka 24.1.), vključeni še smučarski centri Rogla (akcija poteka 21.1.), Mariborsko Pohorje (akcija poteka 23.1.) in Cerkno (akcija poteka 25.1.).

Na otvoritvenem dogodku, ki bo na Krvavcu v nedeljo 20. januarja 2019, in vsak delovni dan v prihodnjem tednu bo POLI promocijska ekipa iz Perutnine Ptuj na smučiščih poskrbela za veselo druženje, promocijo in pogostitev mladih smučarjev s priljubljenimi Poli Dogi.

Na otvoritveni dan akcije Šolar na smuči (20.1.) je smučanje na Krvavcu za otroke (do 15. leta starosti) brezplačno.

Projekt je kot družbeno koristen prepoznal tudi predsednik RS Borut Pahor in ga podprl kot častni pokrovitelj. Ambasador projekta je nekdanji vrhunski alpski smučar Jure Košir, ki otroke na snegu vzpodbuja in pomaga pri učenju. Podpirajo pa ga tudi Smučarska zveza Slovenije, Zavod za šport, Ministrstvo za notranje zadeve in drugi.

Promocijski video z Juretom Koširjem: https://www.rtc-krvavec.si/si/aktivnosti/pozimi/solar-na-smuci

Sorodni članki

dm ponovno podprl vseslovensko akcijo Šolar na smuči

Več kot 2.500 šolarjev se je v dneh od 16. do 20. januarja smučalo in zabavalo na petih smučiščih po Sloveniji, na Krvavcu, Voglu, Mariborskem Pohorju, Cerknem in Rogli.

Krvavec: Dogodki, ki jih ne smete zamuditi

Krvavec je eno največjih in najbolje urejenih smučišč v Sloveniji, ki že leta s svojimi tereni in dodatnimi aktivnostmi privablja ljubitelje smučanja in preživljanja aktivnega prostega...
None

6. poli maraton bo potekal 6. septembra

V prvih septembrskih dneh, ko poletna vročina že malo popusti, kolesarska kondicija pa je še vedno na vrhuncu, vas vabimo na največji rekreativni kolesarski dogodek v Sloveniji – 6...
Najbolj brane vsebine

TEH 5 stvari vsak dan naredijo najsrečnejši ljudje na svetu (presenetilo vas bo!)

Bi rekli, da ste v življenju srečni? Morda spremenite mišljenje ob besedah avtorjev, ki o sreči pravijo takole …
Več...

10 učinkovitih načinov, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Ne boste se je znebili samo s prehrano ali samo z vadbo. Potrebujete kombinacijo vseh pomembnih dejavnikov.
Več...

Za sladkosnede: Zdrava čokoladna torta (brez moke, masla in dodanega sladkorja)

Je čokoladna torta sploh lahko zdrava? Je, če jo naredite po naslednjem receptu.
Več...

8 težav posameznikov, ki jih vedno zebe (Se prepoznate?)

Saj veste, o kom govorimo? O tistih, ki nase vedno dajo vsaj eno dodatno plast in imajo pri roki pulover tudi na najbolj sončen dan. S takšnimi težavami se spopadajo.
Več...

To se zgodi, če 2 tedna vsak dan izvajate vojaške poskoke (rezultatu se ne boste mogli načuditi)

Če bi si vsak dan vzeli čas za nekaj vojaških poskokov, bi izkusili ...
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri