simon-blazevic

Šport in študij gresta z roko v roki, dokazuje mladi kajakaš Simon Blažević. Izkusil je, kako je hkrati živeti v Škofijah, študirati ladijsko strojništvo v Portorožu in trenirati v Kopru. Novembra se je pod okriljem Coca-Coline Akademije za mlade udeležil tridnevnega dogodka v Portorožu, kjer so mladi perspektivni športniki na delavnicah osvojili praktične veščine in se družili z nekdanjimi vrhunskimi slovenski športniki.

Delavnic s področja športne psihologije in marketinga, komuniciranja, kadrovskega managementa in prodaje se je udeležilo več kot 40 športnikov v starosti od 18 do 25 let.

Med njimi je bil Simon Blažević, ki je na letošnjem Evropskem prvenstvu v sprintu na mirnih vodah za mladince in mlajše člane v Beogradu v kajakaškem dvojcu do 23 let na 500-metrski razdalji osvojil odlično peto mesto.

»Šport je del mene. Vsak dan treniram, da bom še boljši, hitrejši in močnejši,« je povedal 23-letni Simon, ki želi svojo karierno pot nadaljevati v trenerskih vodah, in dodal: »Največja prednost Akademije za mlade so pridobljene praktičnaznanja in poznanstva. Mladi športniki smo spoznali predstavnike in sodelavce OKS-ZŠZ, ki nam lahko pomagajo pri razvijanju dvojne kariere«.

Izobraževalni program Akademija za mlade je Coca-Cola HBC Slovenija zasnovala v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije. Projekt je nadgradnja letos sklenjenega štiriletnega sponzorstva med podjetjem v Sloveniji in nacionalno olimpijsko organizacijo.

Družba The Coca-Cola Company namreč ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni ter od leta 2017 širi olimpijski duh na slovenskih tleh in spodbuja aktivno športno udejstvovanje vseh generacij. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo. 

Več: www.akademijazamlade.si

Sorodni članki

»Izobražen in usposobljen športnik je dober vzornik mladim«

Športniki morajo že v času tekmovalnega udejstvovanja razmišljati o nadaljevanju svoje karierne poti. Da bi opolnomočili mlade perspektivne športnike in jih spodbudili za…

Coca-Cola s podpisom sponzorske pogodbe z OKS-ZŠZ podpira olimpijsko gibanje v Sloveniji do leta 2020

Coca-Cola v Sloveniji je z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez (OKS-ZŠZ)danes podpisala štiriletno pogodbo o sodelovanju.

Coca-Cola v olimpijskem duhu že šestič podprla Nočno 10ko

Dogodek Nočna 10ka, ki je potekal od v soboto 8. julija na Bledu od 16. ure dalje pod generalnim sponzorstvom Coca-Cole, sta v popoldanskem delu zaznamovala Ozarin rekreativni tek…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri