Nova oviratlon sezona je pred vrati! In prinaša tri izzive. Zimski bo že to nedeljo, 13. marca. Prijavite se lahko le še danes!

V nedeljo se boste na Pokljuki pomerili na 3 kilometre dolgi progi, ki jo bo treba preteči dvakrat, organizatorji pa pripravljajo kar 10 različnih ovir. V vsakem krogu jih bodo morali oviratlonci premagati 9. 

V drugem bo namesto tunela, ki bo tudi letos poln presenečenj, tik pred ciljem še kraljevska ovira – znamenita arktična kopel.

Ste pripravljeni na preizkus vzdržljivosti, moči in spretnosti ob pomoči najboljšega prijatelja, sorodnika, sodelavca ali popolnega neznanca brez nadležnega merjenja časa, izpostavljajo organizatorji?

Prijavite se!

Na Oviratlon Winter Challenge 2016 se lahko prijavite le še danes, ko je tudi zadnji dan za plačilo prijavnine.

Za več informacij obiščite www.oviratlon.si

Oviratlon dogajanje se bo poleti, natančneje 25. 6., znova vrnilo na Pokljuko, 10. 9. pa preselilo v Prekmurje. Za poletni pokljuški in prekmurski izziv pa imate tako za prijavo kot priprave še nekaj več časa.

Foto: Polona Avanzo, Jure Šinkovec in Nina Brumec

Sorodni članki

Oviratlon - trening na snegu, kot ga še niste doživeli

Zimska idila na Pokljuki. Ovire, na katerih boste preizkusili svoje telesne in psihične sposobnosti. Adrenalin in spopad z lastnimi strahovi. Ter za piko na i še druženje.

Oviratlon - preizkusite se!

Ste se kdaj spraševali, kako se soočate z izzivi, ki so pred vami? Ste razmišljali, kako uspešni ste pri premagovanju lastnih strahov in ovir, ki so na poti do vaših zastavljenih ciljev…
None

Ste pripravljeni na zimski oviratlon?

Oviratlonci, 8. marca vas čaka zimska preizkušnja na Pokljuki! Ste pripravljeni?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri