telefon-v-naravi

Predstavljaj si svet, v katerem niti za trenutek ne pomisliš, da bi lahko ostal brez interneta na mobilnem telefonu. Sanje vsakega mladostnika počasi a vztrajno postajajo resničnost. Brezskrbno surfanje bo kmalu v naši dlani.

Ob jutranji kavi, na poti, doma, v službi, med delovnim in prostim časom, tik pred spanjem, prenos podatkov na naših mobilnikih je stalnica in nujen element našega vsakdana.

Stalna dostopnost in povezanost s prijatelji in znanci se je preselila na družbena omrežja in mobilne telefone, zato si življenja brez podatkovnega prenosa ne znamo predstavljati več. Nenazadnje je to nova realnost, pred katero si je nesmiselno zatiskati oči, saj gre s tem svet beži mimo nas.

Ko ti zmanjka prenosa podatkov

Telemach

In kaj naredimo, ko podatkovnega prenosa zmanjka? Mrzlično iščemo Wi-Fi točke, da lahko prvi pogledamo nov video, prisluhnemo najnovejši glasbeni uspešnici ali le odpišemo prijatelju. Storiti pa moramo ravno obratno. Zagotoviti moramo, da nam o količini prenosa podatkov, ki nam je na voljo na našem mobilnem telefonu, ne bo več treba skrbeti. Poskrbeti moramo za popolno svobodo pri uporabi mobilnih telefonov!

Podatkovni šok, ki ga ne smeš zamuditi

Telemach

S podatkovnim šokom pri Telemachu na svoj račun končno pridemo tudi Slovenci! Mobilni entuziasti v paketu ŠE VEČ, ki velja za najbolj prodajan mobilni paket na našem trgu, vsak mesec koristijo kar 15 GB prenosa podatkov. Tistim najbolj zahtevnim pa je na voljo paket NAJVEČ s kar 50 GB, s katerimi popolna poraba interneta postane že pravi izziv! Brezskrbno surfanje po Facebooku, Youtubu, Instagramu je tako rekoč na dosegu roke.

Neomejen Wi-Fi vsepovsod po svetu

Telemach

Vse skupaj pa so pri Telemachu začinili še z rešitvijo za svetovne popotnike.  Storitev UNIFI Travel, ki je s 1. majem postala del mobilnih paketov, omogoča brezplačno in neomejeno uporabo interneta na več kot 60 milijonih lokacij po vsem svetu.

Registracija je potrebna samo enkrat, nato pa je uporaba storitve UNIFI Travel samodejna. Telemachovi uporabniki se lahko torej od visokih stroškov mobilne telefonije poslovijo, tako doma kot tudi v tujini.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.

Sorodni članki

Pripravite prostor ... za več doživetij

Začnite na novo - z ogromno interneta, s popolno brezskrbnostjo in revolucionarno uporabo v tujini! Si.mobil predstavlja nove pakete ULTIMATIVNI.

Ne plačujte več, kot je potrebno!

Ponudnik telekomunikacijskih storitev izimobil predstavlja cenovno...

POP TV in Kanal A pri Telemachu vedno in povsod

Telemach prek satelitske televizije Total TV omogoča gledanje več kot 200 najbolj priljubljenih televizijskih programov dobesedno v vsakem kotičku Slovenije.

Izbor uredništva

VIDEO: 1 vaja, 12 načinov izvajanja, čvrste trebušne mišice

Vaja je enostavno brezčasna in zares daje rezultate - poskrbi za čvrste trebušne mišice. In ker vemo, da ste na tesnem s časom...

Več...

Najlepše kolesarske poti v Sloveniji

Kakšen vikend si privoščite kolesarsko potepanje in si naberite energije za ves teden ali celo mesec. Tu je nekaj najlepših...

Več...
None

Prijavite se na 4-tedenski program Lahka kuhinja za sončne dni in sodelujte v natečaju

Zdaj je odličen čas za spremembe v kuhinji. Zato smo na Aktivni.si v sodelovanju z blagovno znamko Natura...

Več...

Najbolj brane vsebine

15 resnic o teku, ki vam jih nihče ni povedal

Pri vsakem začetku je enako: polni smo pričakovanj, vprašanj in ne počutimo se še povsem domače. Ugotavljamo, ali nam je stvar pisana na kožo in priročno bi bilo ob sebi imeti strokovnjaka, ki bi razjasnil vse skrivnosti. Da bo pri teku lažje, je tu 15 nasvetov in resnic.
Več...

Kaj se zgodi vašemu telesu, ko lažete

Vsi vemo, da ne bi smeli lagati, da moramo biti iskreni, pa vendar lažemo. Verjetno ste danes že lagali. Vsak naj bi na dan povedal vsaj 2 laži!
Več...

Katera vaja dokazano pomaga v boju proti celulitu?

Vnesite v svoj vsakdan vajo, ki bo pomagala v boju proti celulitu. 
Več...

Najlepše pohodniške trase v Sloveniji in po svetu

Ko vam Šmarna gora, in sicer nekoliko bolj zahtevni, a še vedno prijetno dostopni Žmitkov špic ne bosta več noben izziv, se odpravite po teh poteh.
Več...

Tecite hitreje: Preizkusite naslednje prijeme za tekaški napredek

Vas skrbi, da boste podlegli tekaški rutini in pričakovanega tekaškega napredka znova ne bo? Preizkusite naslednje prijeme, ki bodo razbili vašo tekaško rutino in zagotovo nekaj malega prispevali tudi k tekaškemu napredku.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri