0 % sladkorja, 100 % Vitamin Well

23. april 2019 | pijača , Vitamin Well , Zero | Promocijska objava
vw_zero_lansering_180830-03002

Letošnji najnovejši družinski član je tu. Brez sladkorja, gaziran in ni se mu moč upreti. Predstavljamo Vitamin Well ZERO – resnično potešitev žeje v treh različnih okusih iz izvirne serije pijač Vitamin Well: Celebrate, Reload in Prepare.

Vitamin Well sedaj predstavlja svojo prvo pijačo v pločevinki: Vitamin Well ZERO. Vitaminsko obogaten prišlek v treh okusih iz priljubljene izvirne serije. Tako kot druge pijače Vitamin Well je pijača ZERO obogatena z vitamini in minerali. Poleg tega je gazirana za dotik svežine in je popolnoma brez sladkorja.

Tako vam z navdušenjem predstavljamo popolnoma novo pijačo, toda z enakimi okusi kot v naši priljubljeni izvirni seriji. S predstavitvijo pijače ZERO se še bolj vključujemo v glasbeno sceno s konteksti, ki jih še nismo raziskali. Poleg tega je pijača ZERO popolna alternativa, ko potrebujete slastno potešitev žeje brez sladkorja, trdi Karin Cavallin, vodja svetovne blagovne znamke pri družbi Vitamin Well.

Vitamin Well ZERO je na voljo v treh priljubljenih okusih: Celebrate, Reload in Prepare. Celebrate ZERO ima slasten okus po mangu in ananasu ter je obogaten z vitaminoma D in B12 ter cinkom. Reload ZERO ima rezek okus po limoni in limeti ter vsebuje vitamina B in D ter tudi cink in magnezij. Prepare ZERO ima svež okus pasijonke ter vsebuje vitamine C, D in B12 in Cink. Vse pijače Vitamin Well ZERO so gazirane, popolnoma brez sladkorja in postrežene v pločevinki 355 ml.

Sorodni članki

Nagradna igra je zaključena: Za več energije!

Oboroženi za boj z jesenskimi tegobami? Ali brez energije?

Živila, ki jih morate imeti v hladilniku

Morda hladilniku ne posvečate veliko pozornosti, a ko gre za vaše zdravje, je vsebina hladilnika še kako pomembna. Od vas je odvisno ali bo postal zakladnica škodljivih živil ali…
None

Kako potešiti žejo?

Ne le v vročih poletnih dneh. Telo potrebuje veliko tekočine čez vse leto. Za potešitev žeje sta najprimernejša voda in nesladkan čaj, a potrošniki pogosto posežejo tudi…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri