To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Golaževa juha

Golaževa juha (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2019 Vir: liza.aktivni.si

Okusna juha za kosilo ali večerjo...

Za 4 osebe potrebujemo:

  • 300 g govedine
  • sol, sveže mleti poper
  • 1 čebulo
  • 1 žlico masti
  • 1 žličko mlete kumine
  • 2 žlici moke
  • 3 stroke česna
  • 1 žličko mlete paprike
  • 1 l goveje juhe
  • 1 žlico posušenega majarona + svež majaron za okrasitev
  • 2 velika krompirja

Priprava:

1 Meso očistite in zrežite na kocke ter jih začinite s soljo in poprom. Olupljeno čebulo drobno sesekljajte in jo zlato popražite na masti.

2 Dodajte kumino in meso in vse skupaj pražite toliko časa, da povre vsa tekočina od mesa. Potresite ga z moko in ga pražite še nekaj minut.

3 Dodajte sesekljan česen in mleto papriko in zalijte z juho. Nekaj minut mešajte in vse skupaj zavrite. Nato zmanjšajte temperaturo in juho pustite lahno vreti najmanj 30 minut. Po 10 minutah dodajte posušen majaron in koščke krompirja. Juho začinite s soljo in poprom in jo okrasite s svežim majaronom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri