10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Izbiramo naj piškot 2014

Izbiramo naj piškot 2014 (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 10. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Tudi letos izbiramo najslajši, najlepši, najizvirnejši in sploh NAJ piškot. Uporabite svojo domišljijo in z drzno izbiro sestavin, domiselno kombinacijo okusov, lepim videzom in izvirnim receptom presenetite ocenjevalno komisijo in obiskovalce izbora.

Vse prispele recepte bodo pregledali strokovnjaki iz slaščičarne Rustika. Piškote bodo spekli natanko po vaših receptih in izbrali 10 finalistov, ki bodo objavljeni v decembrski številki revije Lisa Čarovnija okusa. Izbrani finalisti bodo svoje piškote spekli in prinesli na zaključni dogodek.

Navodila glede receptov

  • recepta ne prepišite iz knjige ali revije
  • recept naj bo napisan razumljivo in berljivo, s točnimi količinami in natančnim potekom priprave (bolje kakšen podatek preveč kot premalo)
  • zraven recepta pošljite sliko vašega piškota

Recept in fotografijo piškota pošljite do 3. novembra 2014 na elektronski naslov: carovnijaokusa@adriamedia.si ali na naslov: Lisa Čarovnija okusa, Bleiweisova cesta 30, 1000 Ljubljana, ter zraven pripišite svoje osebne podatke: Ime in priimek, naslov, telefon ali elektronsko pošto in seveda ime piškota.

Nagrade za najboljše

Na zaključnem srečanju bomo podelili štiri nagrade, in sicer za:

  • NAJ piškot 2014
  • NAJ piškot po izboru obiskovalcev srečanja
  • NAJ piškot z marmelado
  • najizvirnejši recept

Poleg tega bodo vsi finalisti, ki se bodo udeležili srečanja, nagrajeni z bogatimi darilnimi paketi.

Glavna nagrada za NAJ piškot 2014: vikend paket za dve osebi v Hotelu Apollo v Portorožu.

Hotel Apollo je popolnoma prenovljen Aktivni Wellness hotel in izvrstna izbira za vse, ki želijo aktivne in zdrave počitnice na Mediteranu. Kuharji hotelske restavracije Herbae poskrbijo, da je mediteransko kulinarično doživetje vedno začinjeno z najbolj svežimi lokalnimi sestavinami. Poleg tega pa vsaka soba nosi svojo zgodbo o značilnem mediteranskem zelišču, kot so bazilika, rožmarin in origano.

Želimo vam veliko veselja in uspeha pri peki!

Priporočamo:  Razglasitev Naj piškota 2013

Pravila nagradnega natečaja: Vsak posameznik lahko sodeluje s samo enim receptom. Končni izdelek mora biti piškot, in ne praline, kolaček, mafin, kanape ali kaj drugega. Recept za piškot mora biti originalen, narejen z domišljijo, biti mora nekaj posebnega in ne sme biti prepisan iz kuharskih knjig ali revij. Finalisti bodo o izboru in vseh podrobnostih zaključnega srečanja obveščeni po pošti, elektronski pošti ali telefonu. Izbor komisije o zmagovalnih piškotih je dokončen. Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo blago. Pogoj za prevzem nagrade je udeležba na zaključnem srečanju, kamor prinesete svoje piškote. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom revije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri