jajce

Jajce (ja, tudi njegova 'zlata' sredina) predstavlja najboljši in najlažje izkoristljiv vir beljakovin. Poleg tega pa je še hitro pripravljeno. Kaj pa, če ne marate beljaka? Ni vam potrebno vsakokrat zavreči polovice jajca, namesto tega preizkusite ta trik.

Poglejte si še: Super trik, kako brez prelivanja ločiti rumenjak od beljaka

In preberite: Kaj se zgodi, če vsak dan pojeste eno jajce

Sorodni članki

VIDEO: Super trik, kako brez prelivanja ločiti rumenjak od beljaka

Prazniki trkajo na vrata, za vami je naporen trening in čas za beljakovinski obrok ... Skratka, čas je za jajca. In ločevanje rumenjakov od beljaka.

Slastne slane palačinke s tunino in bučkami

Obožujete palačinke tako kot mi? In imate radi bučke? Tuno? Pa jogurtovo pomako? Tule je popoln recept, ki ga enostavno morate preizkusiti.

Tiramisu torta v obliki kupole

Preprosta italijanska sladica, s katero boste presenetili tudi prave sladokusce in gurmane.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri