To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Pica s pršutom

Pica s pršutom (foto: revija Lisa) revija Lisa
22. 4. 2014 Vir: liza.aktivni.si

Za 4 osebe potrebujete

  • 450 g koščkov paradižnikov (iz pločevinke)
  • sol, poper
  • 1 osnovno testo za pice
  • 300 g mesnatih paradižnikov
  • 1 strok česna
  • 250 g naribanega sira
  • 15 črnih oliv
  • 120 g šunke (surove ali kuhane, tanke rezine)

Priprava

Pečico segrejte na 220 stopinj (ventilatorsko na 200 stopinj). Začinite paradižnike za pico in z njimi obložite razvaljano testo. Po njem razporedite koščke paradižnikov in kocke česna. Potresite še s sirom, olivami in šunko in pico pecite 25–30 minut.

Čas priprave: približno 50 minut.

Na osebo: približno 860 kcal, beljakovine: 35 g, maščobe: 46 g, ogljikovi hidrati: 76 g.

Značke: pica

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri