To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Piščančji burger

Piščančji burger (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018 Vir: liza.aktivni.si

Ljubitelji piščančjega mesa bodo zagotovo uživali!

Sestavine za 1 burger:

  • zrezek piščančjih prsi
  • peteršilj
  • limetin sok
  • olivno olje
  • sol, poper
  • paradižnik
  • avokado
  • čebula
  • česen
  • bombeta

Priprava:

Zrezek položimo v plastično vrečko in dodamo sesekljan peteršilj, limetin sok, olivno olje in sol. Vrečko zapremo in za 1 uro postavimo v hladilnik, da se meso marinira.

Medtem v posodi zmešamo narezan paradižnik, narezan avokado, sesekljano čebulo, strt česen, peteršilj, limetin sok, sol in poper. Posodo pokrijemo in postavimo v hladilnik.

Meso vzamemo iz marinade in spečemo na vroči namaščeni ponvi. Na vsaki strani pečemo približno 3 minute. Meso mora biti dobro pečeno.

Bombetke prerežemo. Na spodnji del kruha položimo pečeno piščančje meso in obložimo s pripravljeno maso iz paradižnika in avokada. Pokrijemo z zgornjim delom kruha.

Foto: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri