Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Piščančji file s pastinakom

Piščančji file s pastinakom (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2019 Vir: liza.aktivni.si

Ideja za lahko kosilo...

Za 4 osebe potrebujete:

  • 400 g trakov piščančjih prsi
  • sol, sveže mleti poper
  • olje
  • 1 žličko posušenega timijana
  • 300 ml zelenjavne juhe
  • 1 žlico sojine omake
  • 2 pastinaka
  • 1 žlico moke

Priprava:

1 Meso začinite s soljo in poprom ter ga z vseh strani popecite v naoljeni ponvi. Dodajte timijan, prilijte juho in meso dušite še nekaj minut.

2 Meso vzemite iz ponve, vanjo vlijte sojino omako, dodajte nastrgan pastinak in ga podušite do mehkega. Ko se zmehča, omako zgostite z moko, dodajte meso in vse skupaj še malce pokuhajte. Postrezite s kruhom ali krompirjem in okrasite s svežim timijanom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri